Kışın Yapabileceğiniz Spor Aktiviteleri İçin Ürün Önerileri

1
0
0
0
0
Kış, sadece kar ve soğuk değil, aynı zamanda heyecan verici sporlar da demek. Hava soğukken bile dışarda vakit geçirmenin keyfi bir harika oluyor. Ancak kışın aktivite ile uğraşırken doğru ekipmanı kullanmak da bir o kadar önemli.

“Soğuk, rüzgâr ve kar benden korksun!” diyenlerdenseniz kış sporlarından da keyif alıyorsunuzdur. Bu yıl adam akıllı kar göremesek de bu eğlenceli aktiviteleri yerinde gerçekleştirmeye engel değil.

Hâl böyleyken eğlenirken üşümemeyi de ihmal etmemek gerek değil mi? Bu yüzden sizi eğlenirken aynı zamanda soğuktan koruyarak performansınız artıracak kış sporu ekipmanlarıyla tanıştıracağız. Hazırsanız, kışın soğuğuna meydan okuyacak ve dışarıdaki maceralarınızın tadını çıkaracak bu harika ürünlere bakalım.

Bir kayağın olmazsa olmaz: Thermoform Kar Maskesi

kar maskesi

Evet, maske takmak bazen rahatsızlık verebiliyor ama güvenliğiniz için bu adımı atlamamak çok önemli. Kayak yaparken başınızı ve yüzünüzü korumanın ve soğuktan kaçınmanın en iyi yolu sıcacık bir kar maskesi takmaktan geçiyor. Özellikle kayak yaparken dengenizi kaybetmeniz ve düşmeniz çok olası. Böyle bir durumda yüzümüzün hasar almasını istemeyiz değil mi?

Ayrıca, hava ne kadar soğuk olursa olsun Thermoform kar maskesi, içi yalıtımlı ve rüzgâr geçirmez özelliğe sahip. Böylece kayağınızı yaparken hem başınız hem de yüzünüzü sıcak tutabileceksiniz.

Ürünü incelemek veya satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Soğuk ama güneşli, harika kar manzarasını izlemenin en güvenli hâli: Ventilli Kayak Gözlüğü

kayak gözlüğü

Maceraperestler! Kayak yaparken o güneşli, parıldayan kar manzarası gerçekten muhteşem görünüyor değil mi? Ama bu parlaklık bazen gözlerimizi alıyor, sağlıklı göremememize neden olabiliyor. İşte tam bu noktada devreye kayak gözlükleri giriyor!

Kışın soğuğuna aldanmamak gerek. Güneşin her an nereden çıkacağını bilemiyoruz çünkü. Kayak gözlüğü sayesinde güneş ışığının gözlerinizi etkilemesine izin vermeden görüşünüzü netleştirebilirsiniz. 

Ürünü incelemek veya satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Maceralarınızı ölümsüzleştirin: SJCAM Aksiyon Kamerası

aksiyon kamerası

Kayak veya snowboard yaparken yaşadığınız o heyecan dolu anları hatırlamak ve paylaşmak istiyorsanız aksiyon kamerası tam da ihtiyacınız olan şey. Bu küçük cihazlar, eşsiz maceralarınızı kaydetmenin ve ardından izlemenin harika bir yolunu sunuyorlar. 

Eğer kış sporu yapmayı düşünüyorsanız muhteşem anlarınızı kaybetme riskiyle karşı karşıya kalmamak için SJCAM'e şans verebilirsiniz.

Ürünü incelemek veya satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Soğuk havalarda bile bağlantıda kalın: Cotop Termal Eldiven

dokunmatik eldiven

Kış sporu derken eldivensiz olur mu? Kışın herkesin ortak bir sorunu soğuk havada telefon kullanamamak oluyor. Endişe etmeyin, dokunmatik termal eldivenler bu sorunu ortadan kaldırmaya yarıyor. Hem sıcak tutarken hem de parmaklarınızı dokunmatik ekranlarda kullanmanızı sağlayacak ince bir tabakaya sahipler. 

Cotop eldiven sayesinde kayak yaparken bile bağlantıda kalabilir, muhteşem manzaraları fotoğraflamak için eldivenlerinizi çıkarmak zorunda kalmadan anı yakalayabilirsiniz.

Ürünü incelemek veya satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kış maceralarınızı üşüyerek mahvetmeyin: OCOOPA Şarj Edilebilir El Isıtıcı

el ısıtıcı

Kış sporu biraz da üşümeyi göze almak demek. Kar tutkunuzu bir anda söndürecek donmuş el ve ayaklar hiç rahat hissettirmiyor. Peki pratik bir şekilde elleriniz ısınsa fena mı olur? Böyle bir ürüne ihtiyacınız olacağı için OCOOPA şarjlı el ısıtıcıyı bavulunuza ekleyebilirsiniz. 

Yapmanız gereken tek şey ısıtıcıyı bir telefon gibi yanınızda taşımak. İster cebinizde ister elinizde taşıyabileceğiniz şarjlı bu ürün, 3 saatlik bir tam dolum şarjı sağlarken ısıyı eşit bir şekilde dağıtma özelliğine sahip. Böylece üşümüş ellerinizle hareketsiz kalmak yerine tatilinizin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Ürünü incelemek veya satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Güvenliğiniz için adım adım: Samsung SmartTag

samsung smart tag

Kış sporları tutkunları olarak heyecan dolu maceralarımızı yaşarken güvenliğimizi de düşünmek zorundayız. Bunun için bir konum belirleyici takip cihazını yanımıza almak önemli. Kaybolma, mahsur kalma gibi durumlarda bu taşınabilir cihaz, GPS teknolojisiyle konumunuzu eş zamanlı olarak izliyor ve acil durumlar için kurtarma ekiplerine hızlıca ulaşmanızı sağlıyor. 

Hafif ve kompakt tasarımıyla dilediğiniz yerde SmartTag takip cihazını taşırken hem güvenliğiniz sağlanır hem de tatilin tadını yeni yerler keşfederek kaybolmadan doyasıya çıkarabilirsiniz. 

Ürünü incelemek veya satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

İlginizi çekebilecek diğer içeriklerimiz:

#işbirliği

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0