Lady Gaga Twitter'da 'Fortnite Ne?' Dedi, Bomba Cevaplar Geldi

63
28
5
4
3
Lady Gaga, son günlerin en büyük gündem konusunu oluşturan Fortnite'la ilgili bir tweet attı. Gaga'nın Fortnite'ın ne olmasını sorması üzerine internet alemine de gün doğmuş oldu. İşte Lady Gaga'ya yöneltilen birbirinden komik yanıtlar.

Dünyanın son birkaç gündür gündemi, son dönemlerin en popüler oyunlarından Fortnite. Oyun, geçtiğimiz günlerde 10. sezonunu etkileyici bir gösteri ile sonlandırdı. Canlı yayınlanan etkinlik, pek çok oyunsever tarafından izlendi. Ancak oyunun bir kara delik tarafından yutulması, "Oyun sona mı erdi?" gibi soruları akıllara getirdi. Hatta bu durum, oyuncuların ailelerine kadar sıçradı.

Ancak elbette böyle bir şey yoktu. Geliştirici ekip her sezonun sonunda yaptığı gibi bu sezonun sonunda da oyun sunucularını kapattı ve bir süreliğine bakıma aldı. Sunucular yeniden hayata döndüğünde ise Fortnite: Chapter 2'nin birinci sezonu, resmen başlamış oldu. Ancak bu sürece ilginç bir şekilde dünyaca ünlü şarkıcı Lady Gaga da dahil oldu.

Lady Gaga

Lady Gaga Fortnite'ın onuncu sezonunun sona ermesine, Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımla dahil oldu. Gaga, "What's fortnight" ifadelerini kullandığı bir tweet attı. Lady Gaga'nın bu tweetinde sormak istediği şey aslında Fortnite'ın ne olduğuydu ancak konuya bir hayli uzak olan yıldız, Fortnite'ı "Fortnight" olarak yazmıştı. Ancak bu durum, pek çok Twitter kullanıcısı için çok da bir şey ifade etmedi çünkü herkes bu tweetin ne amaçla yazıldığını anlamıştı.

İşte Lady Gaga'nın o paylaşımı

Lady Gaga tweet

Gaga'nın bu paylaşımı 23 bin 400 yanıt aldı. Twitter kullanıcıları, Lady Gaga'nın bu paylaşımına 698 bin like atarken 169 bin de retweet yaptılar. Ancak bu tweetle ilgili verilen cevaplar, okuyanları kırdı geçirdi. Dilerseniz şimdi de Twitter kullanıcılarının Lady Gaga'nın bu tweetiyle ilgili verdiği bazı yanıtlara bakalım.

Elbette böyle bir yoruma dünyanın en iyi Fortnite oyuncularından Ninja'nın cevap vermemesi düşünülemezdi. Ninja; Lady Gaga'nın kendisine telefon aracılığıyla ulaşması halinde Fortnite oynamak için milyonlarca sebep göstereceğini söyledi. 

Ninja'nın uğruna Twitch'i terk ettiği Microsoft'un Mixer platformu da bu olaya dahil oldu. Mixer'in resmi twitter hesabından "Nereye Bırakıyoruz?" denilerek Fortnite'ın resmi Twitter hesabı eklendi.

Dünyanın en popüler oyun platformlarından bir tanesi olan IGN de bu tweete cevap verdi ve Gaga'ya, "Fortnight" kelimesinin anlamını yani 14 gece olduğunu belirtti. Ancak IGN, Gaga'nın aslında kastettiği şeyi çok iyi biliyordu.

Konuyla ilgili olarak verilen diğer cevaplar ise şu şekilde;

Onu boşverin. Kafası güzel.

Fortnite'ı keşfeden Lady Gaga'nın nadir görüntüleri.

Kaynak : https://www.ign.com/articles/2019/10/15/lady-gaga-asked-what-fortnite-is-and-the-internet-answered-perfectly
63
28
5
4
3
Emoji İle Tepki Ver
63
28
5
4
3