LG’nin W Serisi Akıllı Telefonunun Yeni Görüntüsü Ortaya Çıktı

15
5
5
1
0
LG'nin yakın zamanda tanıtacağı W serisine ait telefonun gerçek görüntüleri gün yüzüne çıktı.

LG, yakın zamanda W isimli yeni bir akıllı telefon serisi başlatacak. Telefon hakkında birkaç bilgi edinmiştik ancak son gelişmelerle birlikte telefonun görüntüsü ve tasarımı hakkında da bilgi sahibi olmaya başladık.

Telefonun arka panelini gördüğümüz görselde 3 adet kamera yer alıyor. Kamera diziliminin sağındaysa bir adet parmak izi okuyucusunun yer aldığını görebiliyoruz.

Telefonun arka panelinin mat bir yapısı ve geçişli bir rengi olduğu da görülüyor. Fotoğraftan görebildiğimiz kadarıyla güç ve ses tuşları telefonun sağ tarafında yer alırken USB girişi telefonun alt kısmında, ortada bulunuyor. Bu fotoğrafta telefon, microUSB girişine sahip gibi görünse de açının yanıltıcı olabileceğini belirtmekte de fayda var.

Ortaya çıkan fotoğraf, geçtiğimiz günlerde şirketin Amazon.in’de paylaştığı görselle örtüşüyor. Amazon.in’de aynı zamanda telefonun üç farklı renk seçeneğine sahip olacağı ve damla çentikle birlikte geleceği de söylenmişti.

Telefonun 4.000 mAh’lik bir bataryayla gelmesi bekleniyor. Gücünü MediaTek Helio P60 ya da Snapdragon 439 SoC’den alması beklenen cihazın fiyatının pek de bütçe dostu olmayacağı hakkında söylentiler dolaşıyor.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/lg_w_series_smartphone_live_image-news-37541.php
15
5
5
1
0
Emoji İle Tepki Ver
15
5
5
1
0