Bir Zamanların En Büyük Korsan Müzik Platformu LimeWire, Kendi Kripto Parasını Çıkarıyor

6
2
1
0
0
2010'da kapatılan ve geçtiğimiz yıl bir içerik platformu olarak geri dönen LimeWire, kendi token'ını çıkarıyor.

2000’li yıllarda korsan müzikte zirve noktada yer alan LimeWire, geçtiğimiz yıl büyük bir değişim geçirerek NFT platformu olarak geri dönmüştü. NFT sektöründe OpenSea platformuna rakip olmayı hedefleyen platform, şimdi de kendi tokenını çıkarıyor.

LimeWire, Ethereum ağı üzerinde piyasaya sürülecek “LimeWire Token (LMWR)” hakkındaki detayları paylaştı. Ayrıca, bu token’ın ve projenin amacını anlatan whitepaper belgesini de yayınladı.

LimeWire Token nedir?

limewire token

Platformun yayınladığı whitepaper’a göz attığımızda, token’ın “LimeWire platformunda kullanıcı deneyimini artırmak ve oyunlaştırılmış bir sadakat katmanı sistemi aracılığıyla çeşitli avantajlar” sağlayacağı ifade ediliyor.

LimeWire, 2022 yılının ortalarında token’ı için Kraken Ventures, Crypto.com ve Capital gibi kripto para sektörünün dev isimleriyle 10,2 milyon dolar değerinde ön satış gerçekleştirdiğini de paylaştı.

LMWR, sahiplerine neler sunacak?

LimeWire Token sahipleri, sahip oldukları token sayısına göre üç kategoriye ayrılacak. Her token sahibi, LimeWire topluluğunda oy hakkına sahip olacak olsa da 15 binden az token’a sahip olanların oy hakkı sınırlı olacak.

limewire token

15 bin ve üzeri token sahipleri yıllık %12 LMWR ödülü ve LimeWire özel eşyalarına erken erişim hakkına sahip olacak. 50 bin ve üzeri token sahipleri ise yıllık %15 LMWR ödülü, LimeWire partilerine davetiye ve kendilerine özel topluluk akışına erişecek.

LimeWire Token ne için kullanılacak?

LimeWire Token, platformda indirimler, abonelikler, içerik üreticilerine bağışlar veya mesajlar göndermek için kullanılabilecek. İçerik üreticileri de elde edecekleri kazancı LMWR üzerinden alma şansına sahip olacak.

LimeWire ve içerik derken?

Bir zamanlar korsan müzik sitesi olan LimeWire, şimdilerde ise içerik üreticilerinin müzik, fotoğraf, video ve blog yazıları paylaşabilecekleri bir platform oldu.

LimeWire Token ne zaman piyasaya çıkacak?

LimeWare Token, 2 Mayıs’ta satışa çıkacak. Toplam LMWR arzı 1 milyar adet olarak açıklanmış durumda. Bu token’ların 200 milyonu özel satışlarda, 2,5 milyonu ise topluluk satışlarında satıldı.

6
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
2
1
0
0