Lionel Messi, Transfer Olduğu Inter Miami'nin Instagram Hesabında Patlamaya Neden Oldu

10
3
0
0
0
Lionel Messi'nin Inter Miami'ye transfer olacağı haberinin servis edilmesi, futbol kulübünün Instagram hesabında takipçi patlamasına yol açtı. Bir gecede takipçi sayısı neredeyse 4 katlanan hesabın popülaritesi artmaya devam ediyor.

Dünyanın en çok takip edilen futbol yıldızlarından Lionel Messi, PSG'deki kariyerini resmen noktaladı. Yıldız futbolcu, Inter Miami isimli Amerikan takımına resmen transfer oldu. Bu transfer, sosyal medyada da ciddi bir hareketlenmeye neden oldu.

Inter Miami, futbol dünyasında bir Barcelona ya da Real Madrid kadar bilinen bir takım değil. Bu durum, takımın Instagram hesabında da görülebiliyordu. Çünkü kulübün Instagram hesabı, düne kadar 1 milyon civarında takipçiye sahipti. Ancak Lionel Messi transferi bu durumu değiştirdi. Takımın isminin Messi ile birlikte anılması, Intel Miami'ye milyonlarca takipçi kazandırdı.

Takipçi sayısı, bir gecede 3.5 milyon arttı!

Inter Miami

Lionel Messi'nin henüz imzaların atılmadığı transfer haberi, Inter Miami kulübünün Instagram hesabına 3.5 milyon yeni takipçi kazandırdı. Böylelikle toplam takipçisi sayısı 4.5 milyonun üzerine çıktı. Takımın takipçi sayısı, 08.06.2023 saat 10:22 itibarıyla 4 milyon 577 bin 685 olarak kayıtlara geçmiş durumda.

Lionel Messi transfer

Bu arada; takipçi sayısı her geçen dakika biraz daha artıyor. Lionel Messi transferinin resmileşmesi ve ilk Messi fotoğrafının paylaşılmasıyla takipçi sayısı on milyonlara çıkabilir.

10
3
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
3
0
0
0