Bu TikTok Hesabının Mark Zuckerberg’e Ait Olduğu Söyleniyor

28
5
2
2
2
BuzzFeed’de yayınlanan bir raporda TikTok’taki bir hesabın Mark Zuckerberg’e ait olduğu iddia edildi. Zuckerberg’in kullandığı “finkd” ismi ile açılan hesapta sadece 61 kişi takip ediliyor.

Bütün dünyada çok yaygın bir şekilde kullanılan TikTok’a Mark Zuckerberg de kapıldı. Yayınlanan bir rapor, Mark Zuckerberg’in TikTok hesabı olduğunu iddia ediyor. Çarşamba günü BuzzFeed’de yayınlanan rapor, hesabın Zuckerberg’in olduğu konusunda ciddi deliller sunuyor. 

2016 yılında Facebook, TikTok’un atası olan musical.ly'yi satın almak için görüşmeler yürüttü. Ancak görüşmeler başarısızlıkla sonuçlandı. 2017 yılında musical.ly'yi Çin’in teknoloji devi ByteDance satın aldı. ByteDance kısa bir süre sonra video sosyal medya ağ olan TikTok ve onun Çin versiyonu olan Douyin’i kurdu.

Mark Zuckerberg Tiktok

Ancak Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg, TikTok’tan vazgeçmiş gibi görünmüyor. BuzzFeed, Mark Zuckerberg’in kullandığı “finkd” kullanıcı adı ile TikTok hesabını ortaya çıkardı. Business Insider, TikTok hesabı ile ilgili Facebook’la görüşmek istedi. Ancak sosyal medya devi konu hakkında bir açıklama yapmadı. 

Mark Zuckerberg, “finkd” kullanıcı adını Twitter’da da kullanıyor. Zuckerberg’e ait olduğu iddia edilen TikTok hesabının mütevazi bir takipçi sayısı da var. “finkd” kullanıcı adı ile açılan TikTok hesabını şu an 4055 kişi takip ediyor. Zuckerberg’in olduğu iddia edilen hesaptan Selena Gomez gibi ünlü isimler ve Loren Gray, Jacob Sartorius gibi TikTok ünlüleri takip ediliyor. 

Hiçbir videonun paylaşılmadığı hesabın Mark Zuckerberg’e ait olduğu, Facebook ya da Zuckerberg’in kendisi tarafından onaylanmadı. Bakalım Zuckerberg de TikTokçu çıkacak mı?

Kaynak : https://www.businessinsider.com/mark-zuckerberg-secret-tiktok-account-2019-11
28
5
2
2
2
Emoji İle Tepki Ver
28
5
2
2
2