Marvel, Black Panther 2'nin Vizyon Tarihini Açıkladı

33
13
12
3
1
Walt Disney'in resmi hayran kulübü D23'ün ismini taşıyan ve 2 yıldır D23 Expo adıyla sinemanın önemli isimlerine ev sahipliği yapan fuardan bu yıl oldukça önemli duyurular gelmeye devam ediyor. The Mandalorian, Falcon & Winter Soldier gibi önemli yapımlardan detayların duyurulduğu fuarda Marvel, Black Panther 2 için en önemli tarihi açıkladı.

Disney'in "D"si ve kuruluş yılı 1923'ün "23"ü birleştirilerek isimlendirilen Walt Disney'in resmi hayran kulübünün ismini tüm dünyaya duyuran fuar D23, bu sene geride bıraktığımız yıllara göre oldukça heyecanlı geçiyor. "Studios" panelinde konuşan Marvel Studios'un başkanı Kevin Feige, Black Panther 2'nin 2022'de geleceğini doğruladı

Filmin yönetmeni Ryan Coogler da etkinlikte söz alarak ekibin güzel bir iş çıkarmak için zaman harcadığını belirtti. San Diego Comic-Con'da da Marvel Sinematik Evreni hakkında önemli duyurular yapan şirket, açıkladığı tarihle Black Panther 2'yi The Eternals, Thor: Love and Thunder gibi yeni yapımlarının arasına eklediğini gösterdi.

Black Panther 2, 6 Mayıs 2022'de vizyonda olacak:

black panther 2

2022 yılı içinde 6 Mayıs tarihini işaret eden Kevin Feige, hayranların beklediği kalitede bir filmle geleceklerini belirtti. Son yapımlara bakıldığında büyük kitlelere ulaşan Marvel'ın durmaya niyeti yok gibi görünüyor. Stüdyonun yeni yapımları, hayranlar tarafından da merakla bekleniyor.

Yaklaşmakta olan devam filmlerinin de Disney+ dizileriyle etkileşim içinde olacağı düşünüldüğünde, bizleri oldukça heyecanlı günler bekliyor diyebiliriz. Marvel karakterleri için yeni dönemin nelere gebe olduğunu da önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz. 

Kaynak : https://www.theverge.com/2019/8/24/20831028/black-panther-2-release-date-disney-marvel-cinematic-universe-mcu-ryan-coogler-chadwick-boseman
33
13
12
3
1
Emoji İle Tepki Ver
33
13
12
3
1