Bu ne Hız? Marvel's Spider-Man, Daha Steam'e Gelmeden Kırıldı Bile

47
6
5
3
1
Marvel's Spider-Man'in PC sürümü bugün itibarıyla oynanabilir hale geldi. Oyun, Steam ve Epic Games Store üzerinden indirilebiliyor. Ancak oyun ülkemizde indirilmeye sunulmadan önce Torrent’e düştü ve kullanıcılar oyunu ücretsiz şekilde bilgisayarlarına indirebiliyor.

Sony, Marvel Sinematik Evreni’nin en sevilen karakterlerinden biri olan Örümcek Adam’ı kullanabilmek için Disney ile anlaşmış ve 2018 yılında PlayStation 4’e özel olan bir Örümcek Adam oyunu yapmıştı. Marvel’s Spider-Man adıyla piyasaya çıkan ve oyunculardan oldukça olumlu yorumlar alan oyun, o kadar sevilmişti ki zamanında kullanıcıların PlayStation almasının başlıca sebeplerinden biriydi.

Sony, çıkışından uzun bir süre geçmiş oyunları yeni oyuncularla buluşturmak ve oyun satışlarını artırmak için yeni bir strateji geliştirdi. Bu yüzden Spider-Man artık yalnızca PlayStation’da oynanmıyor. Oyun, Epic Games Store ve Steam oyun mağazalarında 499 TL fiyat etiketiyle 12 Ağustos’tan itibaren satın alınabilir hale geldi. Oyun platformlarda yayınlanalı henüz birkaç saat olmasına rağmen artık ücretsiz şekilde oynanabiliyor.

Oyun Türkiye’de indirilmeye açılmadan Torrent’e düştü

Marvel's Spider-Man

Örümcek Adam olarak şehre ölümcül bir virüs yayacak olan baş kötüyü durdurmak ve Peter Parker olarak hayatımızdaki dramları çözmeye çalıştığımız oyun bugün saat 18:00 itibariyle oyun platformlarında satışa sunuldu ve kullanıcılar artık oyunu satın alıp, bilgisayarlarına indirerek oynayabiliyorlar. Ancak oyun bugün saat 15:49’da kırıldı ve Torrent olarak yüklendi. Yani tavsiye etmesek bile kullanıcılar oyunu ücretsiz olarak oynayabiliyor.

Oyunların ya da yazılımların kırılması veya “crack” işlemleri, zaman zaman yazılımsal anlamda bilgisayarlara ciddi zararlar verebilmektedir. Crack dosyalarında yapılan değişimler ya da dosyalara eklenen kötü amaçlı yazılımlar, kişisel verilerinizin çalınmasının yanı sıra, bilgisayarınızın sizin bilginiz bile olmadan kötü amaçlar için kullanılmasına neden olabilir. Bu yüzden bir oyunun kırılmış versiyonunu indirmeden önce bir kez daha düşünmenizi tavsiye ediyoruz.

47
6
5
3
1
Emoji İle Tepki Ver
47
6
5
3
1