Mobil Oyunlardaki Sinir Bozucu Reklamlar İnterneti Kapatmadan Nasıl Engellenir? Adım Adım Anlattık

31
15
5
2
0
Mobil Oyunlardaki Sinir Bozucu Reklamlar İnterneti Kapatmadan Nasıl Engellenir? Adım Adım Anlattık
Mobil oyunlar sırasında karşımıza çıkan can sıkıcı reklamlardan internetinizi tamamen kapatmadan kurtulmak mümkün. Nasıl mı? Gelin hep beraber bu yönteme adım adım bakalım.

Akıllı telefonların dünya çapında milyarlarca insan tarafından kullanılması sebebiyle hayatımıza giren mobil oyunlar, gün geçtikçe daha da büyüyen ve popülerleşen bir sektör hâline geliyor. Bu nedenle de şirketler, bu oyunlara yönelik yatırımlarını artırıyor. Geçtiğimiz günlerde Activision Blizzard’ın mobil oyunlardan PC ve Konsola oranla daha fazla para kazandığı ortaya çıkmıştı.

Tabii ki bu tarz oyunları oynarken karşılaştığımız bazı sinir bozucu şeyler de mevcut. Bunlardan belki de en can sıkıcısının, oyun oynarken karşımıza çıkan ve tüm isteğimizi kaçıran reklamlar olduğunu söyleyebiliriz. Birçok insan bu soruna internetini kapatarak çözüm bulmak istiyor; ancak bunu yapmadan da reklamlardan kurtulmak mümkün. Nasıl mı? Gelin bakalım.

İnterneti tamamen kapatmadan nasıl reklamlar engellenir?

()

Anlatacağımız bu yöntem, internet erişiminizi kesmeden oyunlardaki reklamlardan kurtulmanızı sağlıyor. Yöntemin yalnızca Android işletim telefonuna sahip cihazlarda geçerli olduğunu da eklemeden geçmeyelim. Reklamları engellemek için atmanız gereken adımlar şu şekilde;

  • Ayarlara girin
  • Arama kısmına ‘veri kullanımı’ yazın
  • Karşınıza çıkan uygulamalardan istediğinizi seçin ve tıklayın
  • Açılan sayfada uygulamanın hem ‘mobil veri’ hem de ‘Wi-Fi’ bağlantısını kapatın

Yaptığınız bu işlemler sonucunda oyun oynarken karşılaştığınız reklamları, internetiniz tamamen kapatmadan engellemeniz mümkün hâle geliyor. Tabii internet erişimiyle oynanan oyunlarda bu şekilde reklamsız hale getirmenin mümkün olmadığını ve bunu yaptığınızda oyuna erişemeyeceğinizi de belirtelim. Bu sinir bozucu duruma karşı Google’dan da geçtiğimiz haftalarda bir hamle gelmişti. Şirket, uygulamaları kullanırken karşılaştığımız tam ekran reklamları engelleyeceğini duyurmuştu.

31
15
5
2
0
Emoji İle Tepki Ver
31
15
5
2
0