Motorola'dan Amiral Gemisi Parasına Orta Segment Telefon: Moto G9 Plus

22
7
6
3
1
Motorola, düzenlediği bir etkinlikte orta segment yeni telefonu Moto G9 Plus'ı duyurdu. Teknik özellikleriyle kullanıcıları tatmin edecek olan telefon, fiyatıyla eleştirilerin odağına oturacak gibi görünüyor. Motorola'nın yeni telefonunun hangi pazarlarda satılacağı şu an için bilinmiyor.

Bir dönemlerin en popüler cep telefonu üreticilerinden bir tanesi olsa da artık eski popülerliğini mumla arayan Motorola, düzenlediği bir etkinlikte yeni akıllı telefonu "Moto G9 Plus"ı duyurdu. Geçtiğimiz dönemlerde duyurulan Moto G9'un biraz gelişmiş bir versiyonu olan orta segmentteki Moto G9 Plus, teknik özelliklerinden ziyade yüksek fiyatıyla dikkat çekecek gibi görünüyor.

Moto G9 Plus, 6,8 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlük sunan bir ekrana sahip. Bu ekran, HDR10 desteğine sahip olarak geliyor ve sol üst tarafında da küçük bir delik içeriyor. Bu delikte yer alan ön kamera, kullanıcılara 16 MP çözünürlük sunuyor. Şirket, bu ekrana parmak izi okuyucu sensör yerleştirmemiş. Kullanıcılar, bu özelliği telefonun yan tarafındaki sensörle kullanabiliyorlar.

Karşınızda Moto G9 Plus

Moto G9 Plus

Moto G9 Plus, Qualcomm'un Snapdragon 730G işlemcisinden güç alıyor. Bu işlemci, 4 GB RAM ve 128 GB de depolama alanıyla destekleniyor. Android 10 işletim sistemiyle çalışan telefon, 30 watt hızlı şarj desteği sunan 5,000 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip. Tüm bu özellikleriyle dikkat çeken cihaz, kamera kurulumuyla da kullanıcılara etkileyici bir deneyim sunacak gibi görünüyor.

Motorola, yeni akıllı telefonunun arkasına dikdörtgen yapıda dörtlü kamera kurulumu yerleştirmiş. Bu kamera kurulumunda 64 MP çözünürlük sunan ana kamera, 8 MP ultra geniş açılı kamera, 2 MP makro kamera ve son olarak da 2 MP'lik derinlik kamerası yer alıyor. 

Moto G9 Plus

Moto G9 Plus teknik özellikleri

  • Ekran: 6,8 inç FHD+, HDR10 destekli Max Vision
  • İşlemci: Qualcomm Snapdragon 730G
  • RAM: 4 GB
  • Depolama: 128 GB
  • Ön Kamera: 16 MP
  • Arka Kamera: 64 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP
  • Bağlantı: NFC, Bluetooth 5.0, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac ve 3,5 mm kulaklık girişi
  • Batarya: 5,000 mAh (30W TurboPower desteği)
  • İşletim Sistemi: Android 10

Motorola yetkilileri tarafından yapılan açıklamalarda, Moto G9 Plus'ın hangi pazarlarda satışa sunulacağı detaylı bir şekilde anlatılmadı. Ancak iki farklı renk seçeneğiyle satın alınabilecek telefonun fiyatı, 470 dolar (yaklaşık 3,500 TL + vergiler) olarak belirlenmiş durumda.

Kaynak : https://www.91mobiles.com/hub/moto-g9-plus-launched-price-specifications/
22
7
6
3
1
Emoji İle Tepki Ver
22
7
6
3
1