The Gray Man'in Devamı Geliyor: Netflix, Filmi Seri Haline Getirmek İstediğini Açıkladı

10
2
1
0
0
Netflix, The Gray Man’in devam filmine hem de bir spin-off filme onay verdi. Devam filminin başrolünde yine Ryan Gosling yer alacak ve filmi Russo kardeşler yönetecek. Hem devam filminin hem de spin-off filminin ne zaman yayınlanacağı konusunda bir açıklama yapılmadı.

Netflix geçtiğimiz günlerde Ryan Gosling ve Chris Evans gibi pek çok yıldız ismin rol aldığı yeni aksiyon filmi The Gray Man’i yayınlamıştı. Avengers serisinin yönetmenleri Russo kardeşlerin arkasında olduğu aksiyon dolu film, Sierra Six isimli CIA mensubunun ajans hakkındaki bazı gerçekleri öğrenmesini konu alıyor.

Resmi Twitter hesabı üzerinden attığı bir tweet’le, geçtiğimiz hafta ülkemizde en çok izlenen film olan The Gray Man’in sinematik evrenindeki yerini daha da büyütmek isteyen Netflix, iki yeni projeye yeşil ışık yaktığını açıkladı. Açıklama, film yayınlandıktan birkaç gün sonra geldi ve dünya çapında büyük yankı uyandıran filmin devamı niteliğinde olacak iki proje olacağı belirtildi.

Netflix, filmi büyük bir casus filmi serisine dönüştürmek istiyor

The Gray Man

Henüz geçtiğimiz hafta çıkış yapan film için Netflix’in büyük planları var. Netflix yaptığı açıklamada, yalnızca aksiyon gerilim filminin devamının değil, aynı zamanda The Gray Man’in şirketin sinematik evreninde önemli bir yere sahip olması beklenen bir spin-off filminde yayınlanacağını açıkladı. Netflix, planının filmi “büyük bir casusluk serisine" dönüştürmeyi hedefliyor.

Netflix, şu anda ismi belli olmayan devam filminin yapım aşamasında olduğunu ve yıldız Ryan Gosling ile yönetmenler Joe ve Anthony Russo'yla birlikte senarist Stephen McFeely’in de devam filmlerinde yer alacağını açıkladı. Devam filmi hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı ancak spin-off hakkında biraz bilgi verildi.

Spin-off filminde Deadpool filmleriyle tanınan Paul Wernick ve Rhett Reese’in görev alacağı açıklandı. Her iki filmin de ne zaman çıkacağına dair henüz bir açıklama yapılmadı.

Kaynak : https://www.theverge.com/2022/7/26/23279002/netflix-the-gray-man-sequel-spinoff-cinematic-universe
10
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
2
1
0
0