Amazon'un Ekran Kartı Yakan Yeni Oyunu New World, Steam'in En Popüler Oyunları Arasına Girdi

29
13
8
6
3
Amazon'un ekran kartı sorunuyla gündem olan yeni oyunu New World, Steam'in en popüler yapımlarını geride bırakarak anlık 200 bin oyuncuya ulaştı. Oyunun tam sürümü 31 Ağustos'ta çıkacak.

Oyun dünyasında bugüne kadar pek sağlam bir proje ortaya koyamayan Amazon, yakın gelecekte bu durumu tersine çevirmeyi amaçlıyor. Bu kapsamda şirketin uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni rol yapma oyunu New World, geçtiğimiz günlerde kapalı beta testlerine başlamıştı. Üstelik birçok oyuncunun ekran kartını dahi yakmıştı.

Şimdiyse New World, daha tam olarak piyasaya sürülmeden Steam'in en popüler oyunları arasına girmeyi başardı. Öyle ki oyunun betası, Steam'de anlık olarak 200 binden fazla oyuncu tarafından oynanıyor. Steam verilerine göre oyunun gün içerisinde gördüğü en yüksek anlık oyuncu sayısıysa 200.856.

Steam'in en popüler yapımlarını geride bıraktı:

New World

Anlık olarak 200 binden fazla oyuncuyla New World; Rust, Team Fortress 2, Rainbow Six Siege, Warframe ve Path of Exile gibi birçok oyunu geride bırakarak Steam'in en popüler yapımları arasına üst sıralardan girmeyi başardı. Bu yazının yazıldığı tarih itibarıylaysa New World, Steam'de anlık olarak 127 bin 192 kişi tarafından oynanıyor.

Amazon'un yeni gözbebeğinin bu başarısı, yalnızca Steam'deki oyuncu sayısıyla sınırlı kalmış değil. RPG türündeki oyun, Amazon'un yayın platformu olan Twitch'te de büyük ilgi görüyor. Yerli ve yabancı birçok yayıncı New World yayınları yapmaya devam ederken, oyunu anlık olarak izleyenlerin sayısı da 100 bin ve üzeri seviyelerde dolaşıyor.

New World'ün tam sürümü, Steam üzerinde 31 Ağustos tarihinde çıkış yapacak. Oyunun standart sürümü 109 TL'lik ön sipariş fiyatına sahipken, Deluxe sürüm ise 139 TL'den satışa sunuluyor. Buradaki bağlantıdan oyunun Steam sayfasına ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/amazons-mmo-new-world-hits-200000-concurrent-players-on-steam/1100-6494392/
29
13
8
6
3
Emoji İle Tepki Ver
29
13
8
6
3