Nissan’ın Ülkemizde Sattığı Tüm Otomobil Modelleri ve Fiyatları

5
3
1
0
0
Otomobil denilince akla gelen ilk firmalardan bir tanesi olan Nissan, yüz yıla yakın süredir çıkardığı pek çok farklı model ile otomobilseverlerin beğenisini toplamayı sürdürüyor. Ülkemizde aktif olarak satışta olan modeller, farklı özelliklere sahip versiyonlarıyla dikkat çekiyor. Gelin Nissan’ın ülkemizde sattığı tüm modellere ve 2022 fiyatlarına yakından bakalım.

Japonya merkezli çok uluslu bir otomotiv şirketi olan Nissan, kapılarını ilk kez 1933 yılında açtı. O günden beri neredeyse yüz yıldır otomobil dünyasında olan Nissan, uzun yıllardır çıkardığı sayısız model ile hem dünyada hem de ülkemizde en sevilen markalardan bir tanesi olmayı başardı. Son yıllarda çıkardığı modeller ise günümüz ihtiyaçlarını karşılayacak özelliklerle ve teknolojilerle donanmış olarak sürücülerin beğenisine sunuluyor.

Nissan, ülkemizde üç modeli otomobilsevelerin beğenisine sunuyor. Qashqai, Juke ve Micra modellerine yakında eklenecek  olan X-Trial modeli,  sürücülerin kendi beğenilerine göre özelleştirebilecekleri pek çok farklı versiyona sahip olmaları ile dikkat çekiyorlar. Bu modellerden hangisinin size uygun olduğunu seçebilmeniz için gelin Nissan’ın ülkemizde sattığı tüm modellere ve 2022 fiyatlarına yakından bakalım.

Nissan’ın ülkemizde sattığı tüm modeller ve 2022 fiyatları:

Yeni Nissan Qashqai

Yeni Nissan Qashqai

İlk kez 2007 yılında otomobilseverlerle buluşan Nissan Qashqai modelini hatırlarsınız. SUV ve hatchback segmentlerini başarılı bir şekilde birleştirerek crossover segmentinin önemli modellerinden bir tanesi haline gelen Nissan Qashqai, şimdi Yeni Nissan Qashqai olarak keskin LED aydınlatması, 19 inç alaşımlı jantları, geniş iç hacmi, kompakt gövdesi ile çok daha cesur bir yapıya sahip.

Yeni Nissan Qashqai modelinin en dikkat çeken yeniliği masaj yapma özelliğine sahip Nappa deri koltukları. Nissan İntelligent Mobility sistemi hem bu modeli günümüz dünyasına uygun teknolojilerle donatıyor hem de güvenliğin her zaman birinci planda olmasını sağlıyor. 12.3 inçlik dijital gösterge paneli sayesinde eğlence, navigasyon ve araç bilgileri her zaman parmağınızın ucunda. 

Modelin günümüz şartlarına uyum sağlayan diğer bir özelliği de motoru. Yeni Nissan Qashqai, mild hybrid motoru ile maksimum verimlilik sağlıyor ve CO2 emisyonunu minimuma indiriyor. Arka bağımsız süspansiyon sistemi ile birlikte 4x4 çekiş sistemi, tüm yol koşullarında hem sürücünün hem de yolculuğunun konforunun bir an olsun düşmemesini sağlıyor. 

Yeni Nissan Qashqai 2022 fiyatları: 

Yeni Nissan Qashqai

  • 1.3 DIG-T 158 PS Düz Vites Tekna / 866.800 TL
  • 1.3 DIG-T 158 PS X-Tronic CVT Tekna / 908.900 TL
  • 1.3 DIG-T 158 PS X-Tronic CVT Design Pack / 975.300 TL
  • 1.3 DIG-T 158 PS X-Tronic CVT Skypack / 1.002.700 TL
  • 1.3 DIG-T 158 PS X-Tronic CVT Skypack 4x4 / 1.048.900 TL
  • 1.3 DIG-T 158 PS X-Tronic CVT Platinum Premium / 1.154.200 TL
  • 1.3 DIG-T 158 PS X-Tronic CVT Platinum Premium 4x4 / 1.200.400 TL

Nissan Juke

Nissan Juke

Yeni nesil crossover segmentin en dikkat çeken modellerinden bir tanesi olan Nissan Juke; dış tasarımını benzersiz hale getiren keskin çizgileri, çarpıcı far tasarımı, 19 inçlik alüminyum alaşımlı jantları ve yüzen tavan hatları ile dikkat çekiyor. Çok daha sessiz bir sürüş için tasarlanan Nissan Juke modelinin en yenilikçi özelliklerinden bir tanesi ise yakıt ekonomisi sağlıyor olması.

Nissan Juke modelinin en iddialı olduğu konuların başında dış tasarım detayları geliyor. Coupe design dış tasarım hatlarının ön plana çıkarıldığı modelde, sevilen Nissan tasarımları ile yenilikçi tarz bir arada sunuluyor. Nissan Juke kompakt bir dış tasarıma sahip olmasına rağmen içine girdiğinizde epey şaşırmanızı sağlıyor çünkü beklenmeyecek kadar ferah bir iç dizayna sahip.

8 inçlik dokunmatik ekranı sayesinde sürücünün tek dokunuşla eğlence, navigasyon ve araç bilgilerine ulaşmasını sağlıyor. Entegre olarak gelen Bose Personal Plus sistemi ise tamamen özelleştirilebilir. Nissan Juke iç tasarımı yumuşak dolgu malzemelere, kişiselleştirilebilir döşemelere ve ambiyans aydınlatmasına sahip. 

Nissan Juke 2022 fiyatları:

Nissan Juke

  • 1.0 DIG-T 115 PS Düz Vites Tekna 607.400 TL
  • 1.0 DIG-T 115 PS DCT Tekna / 697.400 TL
  • 1.0 DIG-T 115 PS DCT Platinum / 763.000 TL
  • 1.0 DIG-T 115 PS DCT Limited Edition / 773.100 TL
  • 1.0 DIG-T 115 PS DCT Platinum Perso / 785.800 TL
  • 1.0 DIG-T 115 PS DCT Platinum Premium / 846.900 TL

Nissan Micra

Nissan Micra

Şehir içi sürüş deneyimini çok daha kaliteli bir hale getirmek için geliştirilen Nissan Micra; benzersiz stili, kişiselleştirilebilir özellikleri ve teknolji sistemleriyle şehirli sürücülerin bir numaralı gözdesi olmayı hedefliyor. Heykelsi hatlara sahip bir dış tasarımı olan Nissan Micra, artık alıştığımız beş kapılı hatchback segment modellerinden farklı olarak sportif dış tasarım dokunuşlarına sahip.

Çok yönlü kişisel dokunuş özellikleri ile dikkat çeken iç tasarımı, son derece geniş bir iç hacim sunuyor. Hem sürücü hem de yolcular için konforun ön planda tutulduğu iç tasarımında yumuşak dokunuşlu malzemelere sahip ergonomik koltuklar öne çıkıyor. 10 farklı dış renk ve 3 farklı iç renk seçeneğine sahip olan Nissan Micra modelinizi dilediğiniz gibi kişiselleştirerek kendi tarzınızı yansıtmanız mümkün.

Nissan Micra modelinin sahip olduğu Nissan İntelligent Mobility sistemi çok daha akıllı bir sürüş deneyimi sunuyor. Bu sistemin sunduğu özellikler sayesinde sürücü ve yolcuların güvenliği her daim ön planda tutuluyor. Nissan Micra’nın sunduğu teknolojiler arasında akıllı şerit takip asistanı, akıllı acil fren destek sistemi ve akıllı çevre görüş sistemi dikkat çekiyor. 

Nissan Micra 2022 fiyatları:

Nissan Micra

  • 1.0 IG-T 92 PS Düz Vites Visia / 500.800 TL
  • 1.0 IG-T 92 PS X-Tronic CVT Visia / 543.100 TL
  • 1.0 IG-T 92 PS X-Tronic CVT Tekna / 579.200 TL

Sevilen otomobil firması Nissan’ın ülkemizde sattığı tüm modelleri, öne çıkan özelliklerini ve 2022 fiyatlarını listeleyerek öne çıkan özelliklerinden bahsettik. Nissan resmi internet sitesini ziyaret ederek ya da bir Nissan yetkili satış bayisine giderek modeller ve versiyonlar hakkında çok daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. 

5
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
3
1
0
0