OnePlus 7T ve 7T Pro'nun Kılıfları Ortaya Çıktı

10
4
1
0
0
OnePlus'ın yeni telefonları olacak olan 7T ve 7T Pro'nun kamera düzenleri bir önceki modelden farklı olacak.

OnePlus 7'nin daha 4 ay önce piyasaya sürülmüş olmasına rağmen, şirketin 7T ve 7T Pro modellerini de tanıtmaya hazırlandığını biliyoruz. Hatta her iki telefonun da şirketin yeni Premium TV'sini tanıttıktan sonra tanıtılacağı bekleniyor. 

Her iki telefonun da OnePlus 7'nin üzerinde birkaç farklı değişiklik yapılmış halinin olması bekleniyor fakat ortaya çıkan yeni kılıflara göre aralarındaki en büyük farklılık kamera dizaynlarında olacak. 

OnePlus 7T Pro, OnePlus 7'nin Kamera Dizaynına Sahip

OnePlus 7T Pro'nun kılıfının arkasına bakarak Pro modelinin, 7 ile aynı dizayna sahip olacağını görebiliyoruz. Yani dikey bir şekilde konumlandırılmış 3 arka kamera ile gelecek. 

OnePlus 7T Pro iki farklı kılıfa sahip olacak. Birincisi karbon bir kılıf iken, ikincisi naylon bir yapıya sahip olacak. Pro modelinin tuş yerleştirmesi ve kılıflarındaki boşluklar, 7 modeli ile birebir aynı olacak. Hatta pop-up kamerası için bulunan boşluk bile aynı yerde olacak.

Gelen yeni bilgilere göre Pro modelinin kamerasına birkaç yeni ekleme yapılacak. Öncelikle ToF derinlik sensörüne sahip olacak. Bunun yanı sıra diğer özellikleri aynı olarak kalacak. Yani 48 MP değerinde ana kameraya, ultra geniş açılı lense ve 3X yakınlaştırmaya sahip lense sahip olacak.

OnePlus 7T Arka Tarafında Farklı Bir Dizaynla Geliyor

Görünüşe göre firmanın, OnePlus 7T modelinde yenilenmiş bir arka kamera tasarımı tercih etmiş. Ortaya çıkan kılıfa göre yuvarlak bir kamera düzenine sahip bir dizayn karşımıza çıkacak. Büyük ihtimalle OnePlus 7'de bulunan 2 kameradan vazgeçip 3 kameralı bir düzene sahip olması için böyle bir değişikliğe gidilmiş. 

Kamera düzeni dışındaki her şey bir önceki modelle birebir aynı. Yani arka taraftaki kameralar dışında düzen olarak hiçbir farklılık bulunmayacak.

Bunların dışında bazı donanımsal değişikler de her iki telefon için geçerli olması bekleniyor. Bunlardan bazıları; işlemci olarak Qualcomm Snapdragon 855+ kullanmaları ve 2K çözünürlüğüne, 90Hz hızına sahip ekranlar kullanmaları olacak.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/09/12/exclusive-oneplus-7t-7t-pro-cases-reveal-two-different-camera-designs/
10
4
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
4
1
0
0