OnePlus, Henüz Piyasaya Sürülmeyen 8T, 8T Pro ve Diğer Modelleri İçin Kılavuz Yayınladı

11
2
2
1
0
Çin merkezli akıllı telefon üreticisi OnePlus, henüz piyasaya sürülmeyen 8T, 8T Pro ve diğer yeni modelleri için çevrimiçi kılavuz yayınladı. Şirketin yeni cihazlarını önümüzdeki günlerde tanıtması bekleniyor.

Geçtiğimiz aylarda yeni amiral gemisi telefonları OnePlus 8 ve 8 Pro modellerini tanıtan Çin merkezli akıllı telefon üreticisi OnePlus, dün gece yeni nesil OnePlus 8T ve 8T Pro da dahil olmak üzere yakında duyurulacak birkaç akıllı telefonu için çevrimiçi kılavuz yayınladı.

Twitter hesabından bu sayfaların linklerini paylaşan ünlü sızıntıcı Evan Blass sayesinde yakında tanıtılacak olan cihazların neler olduğunu daha yakından görebiliyoruz. Bu noktada Blass'ın paylaştığı linkler arasında OnePlus 8T, OnePlus 8T Pro, OnePlus Nord N100, OnePlus Nord N105g ve kod adı 'SS9805' olan bir cihaz bulunuyor.

'SS9805' kod adına sahip olan cihaz, amiral gemisi olarak piyasaya sürülebilir:

OnePlus

Ne yazık ki yayınlanan bu kılavuzlar, cihazlar hakkında pek fazla bilgi vermiyor. Yayınlanan sayfalarda ise keşfedilecek kategoriler olarak 'Yeni özellikler', 'Başlamak', 'Kullanım İpuçları' ve 'Sık Sorular' başlıkları listeleniyor. Ayrıca bu kategorilerin her biri, OxygenOS'un farklı bölümlerinin ekran görüntülerini içeren sade akıllı telefon görünümüne sahip.

Bu noktada OnePlus 8T, 8T Pro ve 'SS9805' kod adlı bilinmeyen cihazın tümü aynı kılavuz sayfalarına ve işlemelere sahipken, diğer iki Nord cihazda ise OxygenOS 11 ile ilgili 'Yeni özellikler' kategorisi bulunmuyor. Bu, adı henüz bilinmeyen cihazın bir tür amiral gemisi olabileceği anlamına geliyor.

Nord cihazlardan bahsetmek gerekirse bu akıllı telefonların ne olduğu ya da neler sunacağı henüz net değil. Ancak OnePlus kurucu ortağı Carl Pei'nin, daha önce şirketin 2020'nin sonunda Kuzey Amerika'ya başka bir Nord telefonu getirmeyi planladığını biliyoruz. Bu sebeple N100 ve N105g'nin daha önceleri sızdırılan Nord modelinin normal ve 5G varyantları olduğunu söyleyebiliriz.

Kaynak : https://mobilesyrup.com/2020/09/12/oneplus-8t-pro-nord-guides-online-leak/
11
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
11
2
2
1
0