N'olur Böyle Olmasın Dedirten Pixel 5 Konsept Tasarımı (Video)

21
11
3
1
0
Güvenilir bir kaynak, Pixel 5 sızıntılarına dayanan en gerçekçi konsept tasarımlarından birini paylaştı. Ancak paylaşılan Pixel 5 tasarımı, Google'ın günümüz amiral gemilerine yakışmayan bir tasarım ortaya koyacağını gösteriyor.

Google’ın Pixel serisi akıllı telefonları, satış adediyle dünyanın en popüler cihazları arasında yer almasa da Android’in gerçek performansını gösteren tek akıllı telefon serisi konumunda. Bu nedenle rakipleri kadar çok satmasa da Pixel modellerinin tüketicilere neler sunacağı yakından takip ediliyor.

Google, yeni Pixel modellerini genellikle ekim ayında gün yüzüne çıkarıyor ve dolayısı ile Pixel 5 hakkında ufak tefek sızıntılar almak ve söylentilere kulak vermek için doğru bir zamandayız. Söylentiler, Google’ın Pixel 5’in tasarımında Pixel 4’e kıyasla büyük bir yeniliğe gitmeyeceği yönünde. Dolayısı ile Pixel 5’in tasarımı hakkında zaten az çok fikrimiz bulunuyor.

Pixel 5 konsept tasarım

pixel 5 konsept

Daha önce pek çok akıllı telefon modelinin tasarımını tanıtımından aylar önce paylaşan Steve H.McFly (OnLeaks), şimdi de Pixel 5’i baştan aşağı gösteren konsept tasarımını paylaştı ve cihazın fiziksel özellikleri hakkında bilgiler verdi. Buna göre Pixel 5, şu ana kadar tanıtılmış en büyük Pixel modeli olacak. Tabi XL modellerini saymazsak...

pixel 5 tasarım

144.7 x 70.4 x 8.1 mm boyutlarında olacak Pixel 5’in kalınlığı, kamera modülünün çıkıntısında 8.5 mm’ye ulaşacak. Kamera modülü Pixel 4’teki gibi kare bir tasarıma sahip olacak ancak bu kez içinde 2 yerine 3 kamera sensörü yer alacak. Kameraların hangi özelliklere sahip olacağı ise şimdilik bilinmiyor.

pixel 5 ekran

Pixel 5’in şu ana kadarki en büyük Pixel modeli olacağını söylemiştik. Steve H.McFly’a göre Pixel 5, 5,8 inçlik bir ekrana sahip olacak. Ekranın sol üst köşesine yerleştirilmiş bir kamera deliği de bulunacak olan cihaz, biyometrik yüz tanıma sunamayacağı için fiziksel parmak izi tarayıcıya geri dönüş yapmak zorunda kalıyor. Tabi Google’ın önünde ekrana gömülü parmak izi tarayıcı seçeneği bulunduğunu da unutmayalım.

Pixel 5'in konsept tasarım videosu

Kaynak : https://www.androidpolice.com/2020/08/21/pixel-5-renders-show-hole-punch-display-return-to-capacitive-fingerprint-reader/
21
11
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
21
11
3
1
0