Pokemon Go, Çeşitli Ödüller Kazanabileceğiniz Bir Etkinlik Başlattı

8
3
1
1
0
Çıktığı ilk dönemlerde dünyayı kasıp kavuran "Pokemon Go", yeni bir etkinlik düzenliyor. "Friend Fest" olarak isimlendirilen bu etkinlik kapsamında oyunseverler, yapacakları özel görevlerle ödül kazanma imkanı yakalayacaklar. Etkinlik, 2 Aralık tarihine kadar devam edecek.

Birkaç yıl önce hayatımıza "Pokemon Go" ismindeki bir oyun girdi. iOS ve Android platformları için sunulan bu oyun, dünyanın hemen her yerinde büyük bir ilgi gördü ve hala da popülaritesini koruyor. Pokemon Go, her ne kadar Türkiye'de resmi olarak kullanıma sunulmamış olsa da oyunseverler, birkaç kolay yöntemle bu oyuna erişebildiler ve Pokemon Go deneyimi yaşayabildiler.

Şimdi ise Pokemon Go, yeni bir etkinliğe hazırlanıyor. "Friend Fest" ismine sahip olan bu etkinlik, Pokemon Go tarihinde bir ilk olacak. Dün itibarıyla başlatılan bu etkinlik, 2 Aralık tarihine kadar devam edecek olup, etkinlik kapsamında oyunseverlere özel görevler verilecek. Oyuncular, yapılacak olan görevlerin akabinde de bazı ödüller kazanacak. Bu ödüller kimi zaman saldırı artışı olacak kimi zaman da Pokemon'ların yükseltme maliyetini düşürecek.

Pokemon Go

Friend Fest etkinliği kapsamında yapmanız gereken şey ise aile temalı pokemonları yakalamak. Bu pokemonların hangisi olduğu net bir şekilde açıklanmadı ancak "Nidorans" bu konuda açıklayıcı olabilir. Çünkü bu Pokemon'un hem dişi hem de erkek versiyonu bulunmaktadır. Bu tür Pokemon'ları hem normal bir şekilde hem de alacağınız özel görevlerle yakalayabiliyorsunuz. Ancak günde 2'den fazla özel görev yapılamamaktadır.

Eğer aktif olarak Pokemon Go'yu oynuyorsanız, bu etkinliğe katılabilmek için yapmanız gereken özel bir işlem bulunmuyor. Bu etkinlik, tüm oyunseverler için sunuluyor. Eğer oyunu akıllı telefonunuza indirmediyseniz ve indirmek istiyorsanız da Android için "APK" dosyası edinebilir, iOS platformu içinse App Store'un tanımlandığı ülkeyi değiştirip oyunu telefonunuza indirebilirsiniz. Bol şanslar.

Kaynak : https://www.pocketgamer.com/articles/081611/pokemon-gos-friend-fest-event-is-now-live-for-ios-and-android/
8
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
8
3
1
1
0