Porsche Taycan'ın İç Tasarım Fotoğrafları Sızdırıldı

27
4
3
3
2
Porsche Taycan'ın iç tasarım fotoğrafları Taycan Forum'dayken sızdırıldı.

Geçtiğimiz hafta, Porsche Taycan’ın, yüksek çözünürlüklü fotoğrafları sızmıştı. Çıkan fotoğraflarda Taycan, neredeyse kamuflajından tamamen arınmasının yanı sıra tarz olarak Mission E konseptine oldukça benziyordu.

Stuttgard merkezli otomobil üreticisinin yeni otomobili Taycan’ın iç tasarımının da fotoğrafı sızdırıldı. Taycan Forum’dan sızdırılan fotoğrafta, tamamen elektronik olan Porsche kabini gözüküyor. Buradaki tasarım da ilk kez üç yıl önce çıkan Mission E konseptiyle oldukça benzerlik gösteriyor.

Benzerlik ilk olarak ön göğüs tasarımında başlıyor, bu bölüm dijital bir ekranla yatay şeklinde kaplanmış şekilde görülüyor. Dokunmatik ekran kontrol paneli de konsolun ortasına konumlandırılmış. Mission E ile olan fark ise renk seçimlerinde yatıyor. Burada daha siyah renkler ağırlıktayken Mission E’de daha açık renkler ön plandaydı.

Tüm bunlara ek olarak, yolcu koltuğunun, çoklu elektrikli ayarlama seçeneklerinin olduğu görülüyor ki Porsche gibi lüks bir markadan oldukça beklenen bir hamleydi. 2020 Taycan, bu sene eylül ayı içerisinde görücüye çıkacak. Aracın ilk üretim yılında hedef olarak ise 20.000 adet belirlenmiş durumda.

Kaynak : https://www.motor1.com/news/349137/porsche-taycan-interior-spy-shots/
27
4
3
3
2
Emoji İle Tepki Ver
27
4
3
3
2