Sarhoş POSTAL Dude'un Beynine Girdiğimiz POSTAL: Brain Damaged Duyuruldu

14
10
2
1
0
Oyun dünyasının en manyak oyunlarından birisi olan ve tüm kaosu dışa vurmanıza imkan tanıyan POSTAL'ın yeni oyunu POSTAL: Brain Damaged duyuruldu. Oyun, önümüzdeki yıl serinin sunduğu aynı çılgınlıkla çıkış yapacak.

Oyunculara sunduğu çılgınlıkla kendisine büyük bir oyuncu kitlesi oluşturmayı başarmış olan POSTAL, orijinal geliştiricisiyle yeniden geri dönüyor. İlk olarak 1997 yılında karşımıza çıkan seri, 2003 yılında ikinci oyununa kavuşmuş ve ardından 2011 yılında POSTAL 3'le buluşmuştu.

Ancak POSTAL ve POSTAL 2, serinin orijinal geliştiricisi Running With Scissors tarafından geliştirilmiş olsa da POSTAL 3, Trashmasters tarafından geliştirilmiş ve Akella tarafından yayınlanmıştı. 2011'de yayınlanan oyun, Steam'de olumsuz yorum bombardımanına tutulmuş durumda.

POSTAL: Brain Damaged duyuruldu:

Sürpriz bir kararla POSTAL serisini yeniden canlandıracağını açıklayan Running With Scissors, geçtiğimiz sene POSTAL 4: No Regerts'i yayınlamıştı. Bugün Realms Deep 2020 etkinliğindeyse seriye gelecek yeni oyun olan POSTAL: Brain Damaged resmen duyuruldu.

Running With Scissors, Hyperstrange ve CreativeForge Games tarafından ortaklaşa geliştirilecek olan POSTAL: Brain Damaged, baş karakterimiz POSTAL Dude'un beynine giriş yapmamızı sağlayacak. Beynine derken ciddi anlamda POSTAL Dude'un kafasındaki çılgınlıkları yaşayacağız.

postal brain damaged

Oyun dünyasının en sevilen anti kahramanlarından birisi olan POSTAL Dude, sarhoş bir şekilde gözlerini kapattığında kendi kaotik hayal dünyasıyla yüzleşiyor. Oyun, POSTAL serisinin tüm çılgınlığına yeniden ev sahipliği yapıyor. Elbette serinin espri anlayışı da yeni oyunda süregeliyor.

Bugün duyurulan POSTAL: Brain Damaged, ancak önümüzdeki yıl çıkış yapacak. Oyun, PC platformunun yanı sıra konsollarda da oynanabilir olacak. Oyun dünyasının en unutulmaz serilerinden birisi olan POSTAL, bakalım yeni oyunuyla hayran kitlesini tatmin edebilecek mi?

Kaynak : https://wccftech.com/postal-brain-damaged-revealed/
14
10
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
14
10
2
1
0