Xiaomi, MIUI 11 Güncellemesi Alacak Bir Cihazı Daha Açıkladı

28
3
3
1
1
Çıkardığı telefonlarla oldukça fazla beğeni toplayan Xiaomi, Redmi K20 Pro'nun özel sürümünü üreteceğini açıklayarak dikkatleri üstüne çekmişti. Geçtiğimiz günlerde özellikleri açıklanan özel sürüm telefonun, yeni güncelleme ile geleceği de belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan bir canlı yayın sohbetinde Redmi’nin genel müdürü ve Xiaomi’nin başkan yardımcısı, Redmi K20 Pro’nun özel sürümünün duyurusunu yaptı.

Beklenen fiyatlar açıklandı

redmi

Duyurulan özel versiyon telefonun üç farklı modelle geleceği açıklandı. 8 GB RAM + 128 GB depolama, 8 GB RAM + 512 GB depolama, 12 GB RAM + 512 GB depolama alanı seçenekleri kullanıcıya sunuluyor. Sırasıyla 380, 423 ve 451 dolarlık fiyatlarıyla piyasaya sürülmesi beklenen cihazların, Xiaomi MIUI 11’in son güncellemeleri ile servis edileceği de yapılan açıklamalar arasında yer alıyor.

Ancak cihazın kutudan çıktığı gibi MIUI 11 sürümü ile gelmeyeceği de bilinmesi gereken önemli detaylar arasında yer alıyor. Cihazın sonradan güncelleştirilmesi gerektiği de bu şekilde belirtiliyor. Redmi yöneticileri ise bu güncellemenin ne zaman kullanıcıya sunulacağıyla alakalı henüz herhangi bir açıklama yapmış değil.

redmi

Özel sürüm, normal sürüm ile neredeyse aynı

Redmi K20 Pro’nun özel sürümü daha hızlı bir işlemciyle kullanıcıya sunulacak. Fakat bunun dışında özel sürüm ve normal sürüm arasında kayda değer veya önemli olarak nitelendirilebilecek çok da bir fark bulunmuyor. İki cihazda da 6,39 inç büyüklüğünde AMOLED ekran kullanılıyor ve parmak izi okuması ekran üzerinde yapılıyor. Kamera özelliklerinde de herhangi bir fark olmayarak, arkada 3 farklı kamera ile satışa sunulacak.

Bahsetmeye değer bir diğer farklılık ise cihazın özel sürümünde soğuk siyah renk seçeneğinin de sunulacak olması. Henüz bu rengin kullanıldığı cihazlar sergilenmese de önümüzdeki birkaç hafta içinde bu rengin de erişilebilir olması bekleniyor. Normalde 451$ (yaklaşık 2700 lira) ile satılacak olan Redmi K20 Pro Exclusive Edition’ın, şu an 423 dolar gibi bir fiyatla ön satışı gerçekleştiriliyor.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/09/21/redmi-k20-pro-exclusive-edition-to-get-the-miui-11-update/
28
3
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
28
3
3
1
1