2020 Model Samsung Galaxy A Serisi ile Depolama Sorunu Ortadan Kalkacak

22
7
6
4
3
Samsung'la ilgili olarak ortaya çıkan son raporlar, şirketin birden çok yeni Galaxy A serisi telefon üzerinde çalıştığını ortaya koyuyor. Konuyla ilgili resmi bir açıklama olmasa da raporlar, yeni modellerin 2020'nin başından itibaren piyasaya sürüleceğini gösteriyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 2019 yılında "Galaxy A" serisini baştan aşağı yeniledi. Bu kapsamda hem yeni modellerde hem de mevcut modellerin gelişmiş halleriyle tüketicilerin karşısına çıkan Samsung, 2020 yılında da Galaxy A serisiyle ilgili çalışmalarını sürdürecekmiş gibi görünüyor. Çünkü ortaya çıkan yeni bilgiler, Samsung'un Galaxy A11, Galaxy A31 ve Galaxy A41 modelleri üzerinde çalıştığını gösteriyor.

Ortaya çıkan raporlar, Samsung'un üzerinde çalıştığı yeni telefon modellerinin depolama alanlarıyla ilgili de önemli detaylara yer veriyor. Bu raporların ne kadar doğru olduğu konusunda şu an için bir şey söylemek çok zor ancak eğer Samsung, raporlardaki yer alan bilgiler doğrultusunda Galaxy A serisine yeni üyeler eklerse, seriye olan ilgiyi ciddi anlam yükseltebilir gibi görünüyor.

Samsung

Samsung'un üzerinde çalıştığı Galaxy A serisinin yeni üyeleriyle ilgili neredeyse hiçbir bilgiye sahip değiliz. Ancak yeni modellerle ilgili model kodları ortaya çıkmış durumda. Edinilen bilgilere göre Samsung'un yeni telefonları "SM-A115X", "SM-A315X" ve "SM-A415X" olarak kodlanıyor. İddialara göreyse Samsung'un Galaxy A serisindeki yeni modelleri, depolama alanı konusunda ciddi bir değişim geçirecek.

Samsung'un önümüzdeki yıl piyasaya süreceği Galaxy A serisinin üyeleri, temelde 64 GB depolama alanına sahip olacaklar. Ayrıca bu telefon modellerinde 128 GB'lik versiyonlar da bulunacak. Ancak elbette bu konudaki son sözü, Güney Koreli teknoloji devi söyleyecek. 64GB depolama alanı, orta ve üst segment için yüksek olmasa da Galaxy A11 gibi giriş seviye modeller için yüksek olduğu söylenebilir.

Samsung Galaxy A serisi

Ortaya çıkan diğer raporlarsa, Samsung'un sadece Galaxy A11, Galaxy A31 ve Galaxy A41'le yetinmeyeceğini ortaya koyuyor. Raporlarda yer alan bilgilere göre Samsung, Galaxy A51, Galaxy A71 ve Galaxy A81 isimli modeller üzerinde de çalışıyor. Ancak burada dikkat edilmesi gereken husus, Galaxy A81'in, "Galaxy Note10 Lite" ismiyle de piyasaya sürülme ihtimalinin bulunuyor olması.

Samsung'un yeni modeller üzerinde çalıştığı su götürmez bir gerçek. Ancak şu an için, yaklaşmakta olan telefonlarla ilgili resmi bir bilgiye ne yazık ki sahip değiliz. Söylentilere göre Samsung, yeni telefon modelleri için 2020 yılında çok beklemeyecek.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/11/29/samsung-galaxy-a11-a31-and-a41-in-works-with-up-to-128gb-storage/
22
7
6
4
3
Emoji İle Tepki Ver
22
7
6
4
3