Samsung Galaxy S20 FE 5G'nin Muhtemel Tasarımı Ortaya Çıktı

14
6
2
0
0
Samsung bir süredir, Galaxy S20'nin Lite sürümü üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu yıl "Galaxy S20 FE 5G" olarak isimlendirileceği iddia edilen telefonun teknik verilere dayanarak oluşturulan konsept tasarımı, telefonun nasıl görünebileceğini ortaya koyuyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, geçtiğimiz yıl yeni bir ürün kategorisi duyurdu. Bu kategori, şirketin amiral gemisi telefonlarının "Lite" sürümleriydi. Samsung, bu kategori kapsamında Galaxy Note 10 ve Galaxy S10'un Lite sürümlerini tüketicilerin beğenisine sundu. Lite sürümler, amiral gemisi telefonların daha uygun fiyatlı versiyonları olarak karşımıza çıkmıştı.

Samsung'un bir süredir, Galaxy S20'nin Lite sürümü üzerinde çalıştığı biliniyor. Hatta iddialara göre bu akıllı telefon kısa bir süre içerisinde de gün yüzüne çıkacak. Yaşanan son gelişme, bu akıllı telefonun nasıl görünebileceğini gözler önüne seriyor. PriceBaba ve OnLeaks tarafından yapılan, teknik verilere göre oluşturulmuş konsept tasarım, bu akıllı telefonun görünüşünü büyük oranda ortaya koyuyor.

Samsung Galaxy 20 Lite, muhtemelen böyle görünecek

Samsung Galaxy S20 Lite

Geçtiğimiz dönemlerde yaşanan sızıntılar, Galaxy S20 Lite'ın bu yıl "Galaxy S20 FE 5G" olarak karşımıza çıkabileceğini gösteriyor. PriceBaba ve OnLeaks tarafından oluşturulan tasarımsa bu akıllı telefonun şık bir tasarıma sahip olacağını gösteriyor. Dilerseniz hemen, Galaxy S20 FE 5G'nin konsept tasarımının detaylarına yakından bakalım.

Samsung Galaxy S20 Lite

Gerçek verilere dayandırılarak oluşturulan konsept tasarım, bu telefonun kavisli bir yapıya sahip olmayan delikli bir ekranla geleceğini gösteriyor. Bu ekranın 120 Hz olması beklenirken, ön kameranın da 32 MP çözünürlüğünde olacağı düşünülüyor. Tüm bunlara ek olarak geçtiğimiz dönemlerde ortaya çıkan sızıntılar, Galaxy S20 FE 5G'nin 6,4 ya da 6,5 inç büyüklüğünde olacağını ortaya koyuyor.

Samsung Galaxy S20 FE 5G

Oluşturulan konsept tasarımın arka kısmında üçlü kamera kurulumu yer alıyor. Bu kamera kurulumunda 12 MP Sony IMX555 ana kamera, 12 MP ultra geniş açılı kamera ve 8 MP telefoto kameranın bulunacağı ifade ediliyor. Ayrıca bu konsept tasarıma göre Galaxy S20 FE 5G, cam ya da benzeri bir kaplamaya sahip olacak. Telefonun yan çerçeveleri ve kontrol tuşlarının da metal yapıda olması bekleniyor.

Geçtiğimiz dönemlerde ortaya çıkan bilgilere göre Samsung Galaxy S20 FE 5G, Snapdragon 865 işlemciden güç alacak. Bu güç, 8 GB RAM ve 512 GB'ye kadar da depolama alanı ile desteklenecek. Ayrıca bu akıllı telefonun 4,500 mAh kapasiteli bir bataryayla gelmesi, ekran üzeri parmak izi okuyucuya sahip olması ve USB Type-C girişinin bulunması bekleniyor. İşte tüm bu detaylar, Samsung'un yapacağı açıklamalarla netleşmiş olacak.

Kaynak : https://www.91mobiles.com/hub/samsung-galaxy-s20-fe-5g-renders-design/
14
6
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
14
6
2
0
0