Samsung Galaxy S20 Lite'ın Batarya Kapasitesi Ortaya Çıktı

15
7
2
2
1
Samsung'un Galaxy Note 20 ve Galaxy S30 serileri arasında tanıtacağı söylenen Galaxy S20 Lite'ın batarya kapasitesi 3C sertifikasyon sitesinde ortaya çıktı. Cihaz, sitede EB-BH781ABY model numarasıyla yer aldı.

Yaklaşık 2 ay önce Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, yeni bir akıllı telefon modeli hakkında ortaya atılan iddialarla gündeme gelmişti. Bu iddialara göre şirket, çok yakın bir zamanda Samsung Galaxy S20 Lite isimli akıllı telefonunu tanıtacak ve kısa sürede piyasaya sürecekti.

Ancak bu iddianın ardından bugüne kadar geçen zamana rağmen cihaz hakkında yeni bir bilgiye ulaşamadık. Bugünse Samsung'un yeni akıllı telefonu, 3C sertifikasyon sitesinde ortaya çıktı. Cihazın sertifikasyon sayfasında Samsung Galaxy S20 Lite'ın kaç mAh'lik bataryayla geleceği de netleşti.

Samsung Galaxy S20 Lite'ın batarya kapasitesi:

samsung galaxy s20 lite

3C sertifikasyon sitesinde yer alan bilgiye göre EB-BG781ABY model numaralı ve Samsung Galaxy S20 Fan Edition olarak da anılan S20 Lite, 4.370 mAh'lik oldukça iyi bir bataryaya ev sahipliği yapacak. Yani bu cihaz, serinin en düşük özellikli akıllı telefonu olan Samsung Galaxy S20'den daha fazla batarya kapasitesine sahip olacak.

Samsung Galaxy S20 Lite hakkında doğrudan daha fazla bilgiye sahip olmasak da daha önce bu telefon olduğu iddia edilen bazı gizemli cihazlar Geekbench'te yer almıştı. Geekbench'te SM-781B model numarasıyla gözüken bir cihaz, Samsung Galaxy S20 Lite'ın nasıl bir donanıma sahip olacağını da göstermişti.

samsung galaxy s20 lite

Geekbench'te performans testine giren SM-781B model numaralı akıllı telefon, burada yer alan bilgilere göre 1,80 GHz temel hıza sahip 8 çekirdekli bir işlemciyle ve 6 GB RAM'le gelecekti. Geekbench'te net bir şekilde verilmeyen işlemci, tahminlere göre Snapdragon 865 işlemciye ev sahipliği yapacak.

Samsung'un yeni akıllı telefonu olacağı iddia edilen Samsung Galaxy S20 Lite, Galaxy Note 20 serisi ve Galaxy S30 serileri arasında stratejik bir model olarak karşımıza çıkacak. Samsung, 5 Ağustos'taki Galaxy Note 20 tanıtımı ve eylül ayındaki Galaxy Fold 2 tanıtımının ardından ekim ayında bu cihazla karşımıza çıkacak.

Kaynak : https://www.91mobiles.com/hub/samsung-galaxy-s20-lite-fan-edition-battery-capacity-3c-certification/
15
7
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
15
7
2
2
1