Samsung Galaxy Z Flip4 Kazanan Takipçimiz Belli Oldu!

28
7
1
0
0
Samsung Galaxy Z Flip4 Kazanan Takipçimiz Belli Oldu!
Kazanan kişinin Samsung'un en yeni katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Z Flip4'e kavuşacağı yarışmamız, bu hafta sonu sona erdi. Samsung Galaxy Z Flip4 kazanan takipçimiz belli oldu!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirdiği görkemli lansman etkinliği ile yeni katlanabilir akıllı telefonları Galaxy Z Flip4 ve Galaxy Z Fold4'ü teknoloji meraklılarının beğenisine sunmuştu. Biz de lansmanın hemen ardından sizlerle katılması son derece kolay olan bir yarışma başlatmıştık.

Webtekno Twitter hesabı üzerinden başlatmış olduğumuz Samsung Galaxy Z Flip4 ödüllü yarışmada tek yapmanız gereken şey, bir telefonda olmazsa olmaz dediğiniz bir özelliği, #HayatıİkiyeKatla ile yarışma tweetinin altında yanıt olarak yazmanız idi. Pazar gecesi (21 Ağustos) saat 23.59 itibarıyla sona eren yarışmanın kazananı belli oldu.

İşte Samsung Galaxy Z Flip4 kazanan takipçimiz ve yaptığı paylaşım:

Tweeti göremiyorsanız buradaki bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Samsung Galaxy Z Flip4 ödüllü yarışmamızın kazanan takipçimiz Bahadır Akay oldu. Kendisiyle sosyal medya üzerinden iletişime geçerek ödülün kendisine gönderilmesi için gerekli olan bilgileri aldık. Tebrikler Bahadır!

Samsung Galaxy Z Flip4 ödüllü yarışmamızda talihli kişi olamadıysanız canınızı sıkmayın. Zira yakında farklı yarışmalar ve çekilişlerle karşınızda olacağız!

Bu arada, Samsung'un yepyeni katlanabilir akıllı telefonları Galaxy Z Flip4 ve Galaxy Z Fold4 hakkında tüm detaylar için aşağıdaki bağlantılara tıklayabilirsiniz.

Galaxy Z Flip4 ve Galaxy Z Fold4 dahil tüm Samsung telefonlar hakkında bilgi almak, fiyatlarını öğrenmek ya da satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

28
7
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
28
7
1
0
0