Samsung Galaxy Z Flip4 ve Fold4'ün Türkiye Fiyatı Belli Oldu

24
4
3
2
1
Samsung, bugün gerçekleştirdiği Galaxy Unpacked etkinliğinin hemen ardından yeni ürünleri Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Fold4'ün Türkiye fiyatlarını açıkladı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, katlanabilir akıllı telefon sektörünün yeni öncüleri olacak Galaxy Z Flip4 ve Galaxy Z Fold4 modellerini tanıttı. Ayrıca şirketin yeni akıllı saat modelleri Galaxy Watch 5 ile Galaxy Watch 5 Pro ve yepyeni kulakiçi kulaklık modeli Galaxy Buds2 Pro da aynı etkinlikte tüketicilerin karşısına çıktı.

Samsung'un yeni ürünlerinin tamamı, sektördeki en gelişmiş teknolojileri bünyesinde barındırıyor ve pek çoğumuzun ihtiyaç duyduğundan bile fazla özellik sunuyor. Ancak ürünler ne kadar gelişmiş olursa olsun ülkemiz şartlarının da etkisiyle en çok merak ettiğimiz konu cihazların fiyatı oluyor.

Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Fold4 ve diğer tüm Samsung ürünlerini incelemek ya da satın almak için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Galaxy Z Flip4 ve Galaxy Z Fold4, özellikleriyle hayal fiyatlarıyla kabus oldu

samsung

Samsung Türkiye, etkinliğin hemen ardından katlanabilir akıllı telefon pazarının yeni amiral gemileri olacak cihazlarının ve diğer yeni ürünlerinin fiyatlarını açıkladı. Ne yazık ki hem Galaxy Z Flip4 hem Galaxy Fold 4 hem de yeni Samsung akıllı saat ve kulaklıklar, pek çoğumuz için ulaşılabilirlikten çok uzakta bir fiyat etiketiyle ülkemizde satışta olacak.

Samsung Galaxy Z Flip4 Türkiye fiyatı

  • 128 GB: 25.999 TL

Samsung Galaxy Z Fold4 Türkiye fiyatı

  • 256 GB: 39.999 TL
  • 1 TB: 44.999 TL

24
4
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
24
4
3
2
1