Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 Seri Üretime Geçti: Yakında Tanıtılmaları Bekleniyor

15
1
1
0
0
Samsung'un katlanabilir akıllı telefon ailesini genişletecek son üyeleri olan Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3'ün seri üretime geçtiği bilgisi geldi. Her iki telefonun da Ağustos ayının sonunda satışa çıkacağı söyleniyor.

Katlanabilir telefonlara olan ilgi giderek artarken akıllı telefon üreticilerinin her biri de kendi katlanabilir akıllı telefonlarını geliştirmek ve üretmek için yarışa girmiş durumda. Sektöre bu konuda öncülük eden isim ise Samsung. Bir süredir ailesine iki yeni katlanabilir telefon katacağı bilinen Samsung'dan gelen son haberler ise yeni telefonların artık oldukça yakınımızda olduğu yönünde. 

Samsung'un Ağustos ayında karşımıza çıkarmaya hazırlandığı iki yeni katlanabilir telefon Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3. Bir süredir haklarında bolca söylenti dolaşan telefonların şimdi de artık seri üretime geçtiği bilgisi geldi. 

Günde 50.000 - 70.000 arası üretiliyor:

Geçtiğimiz günlerde, Samsung'un Galaxy S21 FE'nin seri üretimine, katlanabilir akıllı telefonların üretimine ağırlık vereceği için ara verdiği haberler gelmişti. Bu haberin üzerinden henüz birkaç gün geçmişken gelen bu haber, her iki gelişmenin de doğruluğuna yönelik birer kanıt niteliğinde. Gelen haberlere göre Samsung, her iki telefondan da günde 50.000 - 70.000 adet üretmeye başladı. Bu da telefonların iddia edildiği gibi Ağustos sonuna yetişebileceğini gösteriyor.

Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3'ün önceki nesil katlanabilir telefonlardan çok daha fazla sayıda üretileceği de bir diğer söylenti. Buna göre Samsung, tüketici tarafından giderek daha fazla benimsenen katlanabilir telefonlara artık daha fazla güveniyor ve bu sebeple de toplam üretim miktarını yaklaşık 3 katına çıkarmayı hedefliyor.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/the-galaxy-z-fold-3-and-galaxy-z-flip-3-rumored-to-have-gone-into-mass-production
15
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
15
1
1
0
0