Samsung, Galaxy Z Fold 3 ve Watch 4'ü İlk Kez Gösterdi [Video]

7
6
2
0
0
Samsung, YouTube'da paylaştığı bir videoda 11 Ağustos'ta duyurması beklenen Galaxy Z Fold 3 ile Galaxy Watch 4'ü ilk kez gösterdi. Şirket bunu açık açık yapmamış olsa da söz konusu video, ürünlerle ilgili yaşanan sızıntıların genel anlamda doğru olduğunu gösteriyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bir süredir 11 Ağustos'ta gerçekleştireceği "Galaxy Unpacked" etkinliği ile gündemde. Bugüne kadar yaşanan sızıntılar, şirketin bu etkinlik kapsamında neler tanıtacağını gözler önüne sermişti. Bu ürünler arasında en dikkat çekenler ile Galaxy Z Fold 3 isimli katlanabilir ekranlı telefon ile Galaxy Watch 4'tü. Şimdi, bu iki ürünle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 

Samsung, yaşanan sızıntılara daha fazla dayanamamış olacak ki resmi YouTube kanalından paylaştığı bir video ile Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Watch 4'ü gösterdi. Bu gösterim elbette açık açık yapılmadı ancak şirket çalışanı bir kişinin elinde kullandığı telefon ile kolundaki akıllı saat, dikkatli gözlerin bu ürünleri teşhis etmesini sağladı. 

İşte Samsung'un yayınladığı videodan bir ekran görüntüsü

Samsung

Samsung'un paylaştığı videoda yer alan görüntüler, bugüne kadar yaşanan sızıntıların da genel anlamda doğru olduğunu gösteriyor. Zira hem Galaxy Z Fold 3 hem de Galaxy Watch 4, daha önce ortaya çıkan tasarımlara fazlasıyla benziyor. Ancak şirket, özellikle de Galaxy Z Fold 3'ü bir kılıfla kullandırtarak, telefonu hala gizemli tutmaya çalışıyor gibi görünüyor.

Bu arada, Samsung'un yayınladığı videoda yer alan yeni ürünler, yalnızca Galaxy Z Fold 3 ile Galaxy Watch 4'ten ibaret değil. Telefon ile akıllı saati gösteren Samsung çalışanı, başka bir sahnede elinde bir S Pen tutuyor. Ayrıca bu kalem, Galaxy Z Fold 3 ile de kullanılıyor. Bu da daha önce ortaya çıktığı gibi, Galaxy Z Fold 3'ün akıllı kalem desteği ile geleceğini düşündürüyor. 11 Ağustos'ta düzenlenecek etkinlik, tüm bu bilinmezleri gidermiş olacak.

Samsung'un yayınladığı video

Kaynak : https://www.androidpolice.com/2021/07/13/samsung-video-low-key-previews-previews-the-galaxy-z-fold3-and-watch4-in-action/
7
6
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
6
2
0
0