Gözleriniz Bayram Edecek: Samsung, İlk mini LED Oyuncu Monitörünü Duyurdu

23
1
0
0
0
Samsung, yeni oyuncu monitörü Odyssey Neo G9'u duyurdu. Kavisli bir yapıya sahip olan monitör, Samsung için özel bir yere sahip. Çünkü Samsung, bir oyuncu monitöründe ilk kez mini LED teknolojisini kullanmayı tercih etti.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yepyeni oyuncu monitörü Odyssey Neo G9'u duyurdu. Şirketin bir süredir piyasada olan Odyssey G9 modelinin yeni bir versiyonu olan monitör, Samsung için özel bir yere sahip. Zira Samsung, bir oyuncu monitöründe ilk kez Mini LED teknolojisini kullandı. Peki Samsung'un yeni oyuncu monitörü, oyun tutkunlarına neler vadediyor?

Samsung'un Odyssey Neo G9 isimli oyuncu monitörü, 32:9 ultra geniş en boy oranına sahip. Dual-QHD (5.120 x 1.440 piksel) çözünürlük sunan bu ekran, kavisli yapısı ile oyuncuların ilgisini çekmeyi başaracak gibi görünüyor. Monitörün sahip olduğu mini LED teknolojisi ise siyahların daha derin görünmesini sağlarken, LCD, LED ve OLED panellere kıyasla daha yüksek parlaklık, daha yüksek kontrast ve çok daha iyi bir HDR performansı vadediyor.

Karşınızda Samsung Odyssey Neo G9

Samsung Odyssey Neo G9

Samsung, yeni oyuncu monitörü ile ilgili çok detaylı açıklamalarda bulunmadı. Ancak bu modelin Odyssey G9'un gelişmiş bir versiyonu olduğunu kabul ettiğimizde, 1 ms gecikme gecikme süresi, AMD FreeSync Premium Pro, Nvidia G-Sync, HDR10+ ve DisplayHDR 600 gibi teknik özelliklere sahip olacağını söyleyebiliriz. Ayrıca HDMI ve DisplayPort gibi bağlantı seçenekleri, bu monitörün en doğal özelliklerinden biri olacak gibi görünüyor.

Samsung Odyssey Neo G9'un fiyatı ile ilgili detaylar şimdilik bilinmiyor. Bu konuda diyebileceğimiz en önemli şey, sektördeki en iyilerle rekabet edeceği. Bu da monitörün fiyatının oldukça yüksek olacağı anlamına geliyor. Dilerseniz artık sizleri, Samsung Odyssey Neo G9 için hazırlanan tanıtım videosu ile yalnız bırakalım. Samsung'un yeni monitörü, 29 Temmuz'da piyasaya sürülecek.

Kaynak : https://www.sammobile.com/news/samsung-odyssey-neo-g9-gaming-monitor-teased/
23
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
23
1
0
0
0