She-Hulk Dizisinin Sezon Finalinde Büyük Sürpriz: Yeni Hulk Filminin Konusu Ortaya Çıktı

14
3
2
1
1
Disney+'da yayınlanan She-Hulk dizisinin bugün yayınlanan final bölümünde yakın bir tarihte tanıtılacağı düşünülen yeni Hulk filmi hakkında önemli detaylar paylaşıldı.

Her yeni film ve diziyle sinematik evrenini daha da büyüten Marvel, sürekli olarak çizgi roman okurlarının sevdiği karakterleri ekranlara taşıyor. Hatırlarsanız Avengers Endgame’in ardından Wandavision ve Loki dizileri çoklu evrenlerin kapılarını aralamıştı. Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminde ise bu evrenlere daha yakından bakmıştık.

Çizgi romanlarda birbiriyle bağlantılı karakterleri bu çoklu evrenler sayesinde tek bir evrene toplamayı hedefleyen Marvel ise geçtiğimiz ay pek çok çizgi roman hayranının heyecanla beklediği birkaç filmi duyurulmuştu. Daha sonrasında ise Ryan Reynolds, Deadpool’un yeni filminde Hugh Jackman’ın Wolverine olarak yeniden rol alacağını açıklamıştı. Bugün yayınlanan She-Hulk dizisinin final bölümünde ise Marvel evreninin geleceği ile ilgili önemli bir bilgi verildi.

UYARI: Birazdan okuyacaklarınız She-Hulk dizisinin final bölümü hakkında önemli SPOILER’lar içermektedir. Eğer diziyi izlemediyseniz hemen gidip izlemenizi tavsiye ederiz.

Hulk geri dönüyor

Dizinin final sahnesinde bir süredir Sakaar gezegeninde olan Bruce’un aile yemeği için geri döndüğünü görüyoruz. Tabii ki bu noktada masada Matt Murdock yani Daredevil’ın da olması hoş bir ayrıntı. Aile yemeğine gelen Bruce, her şeyi açıklayacağını ancak öncesinde birisini tanıştırmak istediğini söylüyor ve pek çok çizgi roman hayranının tanıdığı Hulk’ın oğlu Skaar’ı tanıtıyor.

Bu noktada Skaar’ın Planet Hulk ve World War Hulk çizgi romanlarıyla bağlantılı olduğunu unutmamak gerekiyor. Bu da Hulk’ın hikayesine baktığımızda Thor: Ragnarok öncesinde kayıp olan yeşil canavarımızın Sakaar’da neler yaptığının yakında açıklanacağının ipuçlarını bizlere veriyor.

KEVIN bize sıradaki Hulk filmi hakkında bilgiler veriyor

Final sahnesinden bir önceki sahnede ise kendini garip bir “final” sahnesinde bulan Jen, 4. duvarı yıkarak Disney+ uygulamasının içinden Marvel Assemble belgeseline geçerek Kevin (Feige) ile konuşmak istediğini belirtiyor. Daha sonra zorla Kevin’ın odasına giren Jen, Marvel sinematik evreninin arkasındaki isim olan Kevin Feige yerine KEVIN isimli bir yapay zekâyla karşılaşıyor.

KEVIN, Jen’e dizinin finalinin tüm olasılıkların hesaplanarak oluşturulduğunu söylese de Jen bunu kabul etmiyor ve robota sorular sormaya başlıyor. Bu soruların arasında Jen, “Bruce neden burada ki? Dış uzaydan sırf beni kurtarmak için mi geldi?” diye sorarak KEVIN’ı sıkıştırıyor. KEVIN ise bruce’un önemli bir açıklama yapması gerektiğini söyledikten sonra spoiler vereceği sırada Jen “Hayır filme sakla” diyor.

Bu noktada 4. duvarın yıkılmış olması ve yapay zekâ ile Jen arasındaki konuşmanın diziler ve filmler hakkında olması nedeniyle yakın gelecekte yeni bir Hulk filmi görebileceğimiz ve filmin konusunun Sakaar gezegenindeki Hulk olacağı neredeyse kesinleşmiş oldu.

Hayranlar şu anda Reddit forumlarında muhtemel Hulk filmiyle ilgili onlarca teori üretmeye başladı bile. Peki sizce yeni Hulk filminin konusu ne olacak?

14
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
14
3
2
1
1