Sony, Türkiye'de PS4 İçin Black Friday İndirimlerini Başlattı: İşte Yeni Fiyatlar

80
22
9
7
7
Sony, bugünden başlayarak Black Friday kapsamında PlayStation 4, PlayStation VR, PlayStation aksesuarları ve oyunlarda indirime gidiyor. Sony’nin Black Friday indirim kampanyası 5 Aralık’a kadar devam edecek.

Sony, Türkiye’de Black Friday indirimleri kapsamında 29 Kasım-5 Aralık tarihleri arasında indirimli satışlar gerçekleştirecek. Sony’nin bugün başlatacağı indirim kampanyasında PlayStation 4, PlayStation VR, DualShock 4 ve oyunlar indirimli fiyatlarla satılacak. 

Sony’nin Black Friday kampanyası kapsamında, PlayStation 4 Pro 1 TB konsol 3099 TL, PlayStation 4 1 TB ve iki DualShock 4 bulunan paket 2799 TL, PlayStation 4 500GB ve 3 oyun bulunan Mega ve Hits Paketler 2289 TL fiyatla meraklılarını bekliyor. PS VR seti, PlayStation Kamera ve PS VR Worlds oyunun içerisinde olduğu PlayStation VR paketi ise 1889 TL fiyatla Sony tarafından sunuluyor. 

Bugün başlayacak Sony’nin kampanyasında DualShock 4’ler de indirime giriyor. Mavi, kırmızı, siyah ve beyaz renklerdeki DualShock 4’ler 329 TL, diğer renklerdeki DualShock 4’ler ise 369 TL fiyatla 5 Aralık’a kadar satışta olacak. 

PlayStation 4 Black Friday

Sony’nin Black Friday kampanyasında oyunlar da indirimli fiyatlarla oyun severlere sunuluyor. God of War, Marvel’s Spider-Man ve Days Gone gibi oyunlara Sony tarafından fiyat indirimi uygulanmış durumda.

The Last of Us Remastered, Bloodborne, Gran Turismo Sport, Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu, Uncharted: Kayıp Miras, Killzone: Shadow Fall ve Infamous Second Son oyunları arasından seçilecek 2 adet PlayStation Hits oyunu 179 TL toplam fiyatla sunuluyor. 

Sony’nin Black Friday kapsamında PlayStation 4, PlayStation VR, aksesuarlar ve oyunlarda yaptığı indirimlere buradan ulaşabilirsiniz. Sony’nin Black Friday indirimleri bugünden başlayarak 5 Aralık tarihine kadar sürecek. 

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/playstation-ve-oyun-fiyatlarinda-black-friday-indirimleri-basladi-41385325
80
22
9
7
7
Emoji İle Tepki Ver
80
22
9
7
7