CS’nin En İyi Çakma Mobil Oyunu: Special Forces Group 2

40
25
8
7
5
Yılların efsanesi Counter-Strike nostaljisini yaşamak isteyenler için en iyi oyun Special Forces Group 2. Biz de bu içeriğimizde hem oyunu anlatacağız hem de SFG2 indirme seçeneklerinden bahsedeceğiz.

İlk bilgisayarımızda, ilk arkadaşlarımızla kısacası hayatımızdaki birçok ilki yaşadığımız oyunlardan biri Counter-Strike efsanesi. 1999 yılında ilk sürümü piyasaya çıkan oyunun, en son sürümü Counter Strike Global Offensive (CS: GO) ile hala en çok oynanan oyunlar arasında olmasının temel nedeni de içerdiği nostalji.

Special Forces Group 2 ise yıllardır bilgisayarda yaşadığımız Counter Strike deneyimini çakma da olsa mobil cihazlarımızdan yaşama imkanı tanıyor. Klasik CS’den farklı olarak birçok oyun modu da olan mobil oyunun grafikleri sizi geçmişe götürecek düzeyde.

Counter Strike 1.6 grafikleriyle çakma CS oynamak:

special forces group 2, sfg2, cs 1.6

CS tarihine baktığımızda grafiklerinin uzun bir süre neredeyse aynı olduğunu görebilirsiniz. Counter Strike 1.6 sürümüne kadar grafikler üzerinde büyük çaplı değişiklikler yapılmamıştı. Ancak CS: GO ile beraber büyük değişiklik gelmiş ve oyun çok değişmişti. Bu bazı oyuncuların oyunu bırakmasına veya zor alışmasına neden olmuştu.

SFG2 ise eskiyi özleyen, CS: GO önceki sürümlerle büyümüş nesil için normal bir oyun olmaktan çıkıyor ve efsaneyi yeniden yaşama deneyimini sunuyor. Dust2, Assoult ve Office gibi efsaneleşmiş ve artık her sürümünde olan haritalar oyunda farklı isimlerle de olsa yer alıyor.

Special Forces Group 2 için işinize yarayacak tavsiyeler:

Silahlara yüksek kaynak harcamanıza gerek yok:

silahlar, sfg2, special forces group 2

Special Forces Group 2 her mobil oyun gibi kendi içerisinde mağazaya sahip. Bu mağazadan aldığınız ürünlerle oyun içerisinde yeni silahlar alabilirsiniz. Ancak oyuna para harcamak istemiyorsanız endişelenmenize gerek yok. Oyunda alternatif olarak kullanabileceğiniz çok güçlü silahlar var.

Oyunda çok fazla silah var. Hepsini açmak da az zamanı olanlar için zor olabiliyorlar. Bu noktada oyunu oynayanların size önerdiği iki silah bulunuyor. CS GO’da da “P90 Master” olarak tanıdığımız kişilerin kullandığı silah P90, mobil oyunda en çok kullanılan silahlardan biri. Özellikle yakın savaşlarda çok işinize yarıyor.

İkinci seçenek ise M249. Fazlasıyla yeterli cephanesi ve tarama mesafesi ile M249 oyunda uzun bir süre sizi götürebilecek ve istediğiniz sonuçları almanıza yardımcı olabilecek bir silah. Ancak siz yine de beğendiğiniz veya istediğiniz silahları alabilirsiniz. Bunun için dilerseniz para harcayabilir veya bir süre bekleyebilirsiniz.

SFG2 bir takım oyunu, takım arkadaşlarınıza yardım edin:

takım oyunu, sfg2, special forces group 2

Counter-Strike bildiğiniz gibi iki takımdan oluşuyor. Terroristler ve Anti-Terröristler. Diğer takım oyunlarda bireysellik ön planda olabilir. Ancak CS’de bir maçı kazanmak istiyorsanız takım olarak oynamalısınız. Takımınızın yardımı olmadan veya takımla oynamadan bir maçı kazanmanız çok zor.

Öncelikle oyundaki tüm taktiklerinizi takıma göre planlamalı ve takıma uyarak gerçekleştirmelisiniz. Sekizerli takımlar halinde mücadele ettiğimiz Special Forces Group 2’de eğer bir takım oyuncusu olamazsanız, uzun süre dayanmanız çok zor.

Kaybetmek ruhumda yok diyorsanız emülatör deneyebilirsiniz:

emulator, silahlar, sfg2, special forces group 2

Bazı oyuncular kaybetmeye dayanamaz. Her oyunu kazanmak ve o oyunda başarılı olmak ister. Eğer siz de bu oyunculardan biriyseniz ve henüz istediğiniz gibi oynamıyorsanız emülatörleri tavsiye edebiliriz. Special Forces Group 2 hile kullanan oyunculara karşı çok sert. Ancak emülatörler hile olarak geçmiyor.

Emülatörleri hiç bilmeyenler için kısaca mobil oyunları bilgisayarınızdan oynamanıza yarayan PC uygulamaları olarak tarif edebiliriz. Genel olarak şarj problemi olan veya interneti az oyuncuların tercih ettiği emülatörlerde, SFG2, CoD Mobile gibi FPS oyunları klavye ve fare sayesinde çok daha rahat oynanabiliyor.

Farklı oyun modlarını denemeyi unutmayın:

zombi modu, special forces group 2, sfg2

Oyunda yaklaşık 9 adet keşke CS 1.6 zamanında da olsaydı diyeceğiniz farklı oyun modu bulunuyor. Bunlar Classic, Resurrection, Capture the Flag, Zombie Mode, Bomb Mode, Knives, Deathmatch, ArmsRace, Sniper. En çok tercih edilen oyun modları ise genellikle Zombi modu ve klasik mod oluyor.

Bu kadar fazla çeşit mod varken hem oyuna alışmak için hem de daha hızlı para kazanmanız için tüm modları denemenizi tavsiye ederiz. Klasik modda takım olarak oynamanız çok önemli iken, zombi modda ise bireysel olarak hayatta kalmaya çalışmanız gerekiyor.

Kendi özel silahınızı yaratın: 

silah kostümü, sfg2, special forces group 2

Counter Strike Global Offensive diğer popüler oyunlar kadar oynanmasa da Steam’de en çok ticaretin yapıldığı oyun. Çünkü içerisinde eşsiz silah desenleri yer alıyor. SFG2 de kendi içerisinde 140’ın üzerinde silah kostümünü barındırıyor. 

Bu kostümleri dilerseniz satın alabilir veya kendiniz geliştirebilirsiniz. Eşsiz silah desenleri arasında kendi özel silahınızı yaratarak arkadaşlarınıza veya diğer oyunculara karşı hava atmamak hiçbir sebep yok. Zaten bu tarz oyunların en dikkat çeken kozmetikleri de silah kostümleri oluyor.

İnternetiniz az ise çevrimdışı oynayabilirsiniz:

Genel olarak çevrimiçi diğer oyuncularla oynanan Special Forces Group 2’de, interneti az olan veya o an internete bağlanamayan oyuncular için de oyun modu bulunuyor. Oyunu dilerseniz tek oyunculu ya da dilerseniz çok oyunculu oynayabilirsiniz. Karar tamamen size kalmış oluyor. Ancak çok oyunculu oyunlarda daha fazla puan kazanıldığını belirtmek isteriz.

Genel olarak oynarken Counter Strike 1.6 günlerini hatırlayacağınız hem nostaljik hem de eğlenceli bir oyun olan SFG2, boş vakitlerinizi değerlendirmek için en ideal oyunlardan biri. Ayrıca oyundaki fakrlı oyun modları ve internetsiz oynanabilir olması da günün her anında farklı deneyim yaşamanızı sağlayacaktır.

Special Forces Group 2 - SFG2 Android indir:

Special Forces Group 2 - SFG2 iOS indir: 

Special Forces Group 2 - SFG2 Android APK indir:

40
25
8
7
5
Emoji İle Tepki Ver
40
25
8
7
5