State of Decay 3 Nasıl Olacak ve Ne Zaman Çıkacak?

11
3
1
1
0
Sevilen zombi oyunu serisi State of Decay'in üçüncü oyunu State of Decay 3, bu ayki Xbox Series X etkinliğinde karşımıza çıktı. Peki State of Decay 3'ün sinematik fragmanı dışında başka neler biliyoruz?

2013 yılında başlayan ve içinde bol bol zombi içeren State of Decay serisi, üçüncü oyunuyla oyuncularla yeniden buluşmaya hazırlanıyor. Bu ay düzenlenen Xbox Series X etkinliğinde serinin üçüncü oyunu olacak State of Decay 3, etkileyici fragmanıyla karşımıza çıkarak oyunu sabırsız bir şekilde beklememize yol açmıştı.

Popüler serinin yeni nesil grafiklerle buluştuğu State of Decay 3, fragmanda gördüğümüz kadarıyla muhteşem karlı bir atmosfere ev sahipliği yapacak. Bununla birlikte oyun, bu atmosferi dolayısıyla bizi rahatlıkla gerebilecek bazı misafirleri de içinde barındıracak. Peki fragmanda gördüklerimiz dışında bu oyun hakkında başka hangi detaylara sahibiz?

State of Decay 3'ün yapısı:

state of decay 3

Net olmak gerekirse State of Decay 3 hakkında maalesef neredeyse hiçbir kesin bilgiye sahip değiliz. Ancak oyunun sinematik fragmanından yola çıkarak ve bulunan bazı ipuçlarını inceleyerek oyun hakkında bazı tahminler yapıldı. Gelin, State of Decay 3 hakkında yapılan en gerçekçi tahminlere bakalım.

Öncelikle State of Decay 3, dediğimiz gibi karlı bir dünyada geçecek. Bu da seri için bir ilk olacak. Bugüne kadar çıkan tüm State of Decay oyunları ABD'nin bir bölgesinde geçiyordu. Yukarıda gördüğümüz karlı atmosferden yola çıkacak olursak oyunun Kanada, Alaska veya Rocky Dağları'nda geçeceğini söyleyebiliriz.

Bununla birlikte seriye gelecek bir ilk de zombiler konusunda olacak. Bugüne kadar karşılaştığımız tüm zombiler yalnızca insanlardan oluşuyordu. Ancak fragmanda gördüğümüz zombi geyikle birlikte hastalığın artık hayvanlara da bulaşacağı ve bu hayvan bize saldırdığından hayvanlardan insanlara da bulaşacağı kesinleşmiş oldu.

Evet, oyundaki detayları yalnızca bu kadarıyla biliyoruz. Peki oyunun geliştirilme süreci ne alemde? Oyunun şu anda ön geliştirme aşamasında olduğu resmen açıklanmıştı. Daha önce yapılan bir röportajdaysa Xbox Game Studios başkanı Matt Booty, State of Decay 3'ün daha büyük bir çevrimiçi oyun olacağını ve Microsoft'un yatırımının Undead Labs'in bu hedefe daha hızlı ulaşmasını sağlayacağını söylemişti.

Oyunun çıkış tarihi:

state of decay 3

Undead Labs, oyun hakkında Xbox Game Studios'tan daha fazla detay paylaşmadı. Ancak bu, oyunun ne zaman çıkacağı hakkındaki tahminlere engel olmadı. Microsoft, daha önce yaptığı açıklamada bugünden 2022'ye kadar tüm oyunların nesiller arası oyunlar olacağını, yani her birinin Xbox One ve Xbox Series X için yayınlanacağını söylemişti.

Microsoft'un bu açıklaması sayesinde yeni State of Decay'in de çıkacağı zaman aralığı hakkında büyük bir ipucu edindik. State of Decay 3, Xbox Series X'e özel bir oyun olacağından açıklamaya göre 2022 öncesinde bizimle olmayacak. Yani oyun muhtemelen 2-3 yıl sonra bizimle buluşacak.

Kaynak : https://www.windowscentral.com/state-of-decay-3
11
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
11
3
1
1
0