Halo Infinite'in Çok Oyunculu Modunun Oynaması Ücretsiz Olacağı Ortaya Çıktı

26
5
1
0
0
Bu yılın en çok merak edilen oyunlarından biri olan Halo Infinite hakkında bazı bilgiler, İrlanda merkezli bir e-ticaret sitesinde ortaya çıktı. Paylaşıldıktan kısa sonra silinen sayfada yer alan bilgilere göre oyunun çok oyunculu modu, 'oynaması ücretsiz' olarak piyasaya sürülecek.

Kendi türünde en beğenilen yapımlardan biri olan Halo serisi, yakın zamanda yeni bir oyunla hayranların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Daha önceleri, Halo Infinite adı verilen serinin son oyununa dair tanıtım videosu yayınlanmış, oyuna dair pek çok detay ortaya çıkmıştı.

Şimdiyse İrlanda merkezli bir e-ticaret sitesi olan Smyths Toys Superstores, Microsoft'un merakla beklenen yeni konsolu Xbox Series X ve Halo Infinite hakkında bilgiler içeren bir tanıtım sayfası yayınladı. Yanlışlıkla yayınlandığı düşünülen bu sayfa kısa süre içerisinde kaldırılsa da Halo serisinin merakla beklenen yeni oyununa dair birçok detay ortaya çıktı.

Halo Infinite'in çok oyunculu modu ücretsiz olacak:

Halo Infinite

Smyths Toys Superstores'da yer alan bilgiler, Halo Infinite'in çok oyunculu modunun oynaması ücretsiz olarak piyasaya sürüleceğini söylüyor. Bir Twitter kullanıcısı tarafından paylaşılan ekran görüntüsüne göre ise e-ticaret sitesinin silinen sayfasında oyun hakkında, "Efsanevi Halo serisi, şimdiye kadarki en geniş Master Chief eklentisi ve çığır açan, oynaması ücretsiz,çok oyunculu bir deneyim ile geri dönüyor" ifadelerine yer alıyordu.

Sızıntıya göre ayrıca Halo Infinite, yeni nesil Xbox Series X konsollarda 120 FPS'ye kadar desteklenecek. Bununla birlikte Halo Infinite'in çok oyunculu modunda 'Battle Pass' sistemi ve yeni özelleştirme seçeneklerinin yer alacağı da iddia ediliyor.

Oyunun geliştiricisi 343 Industries, Halo serisinin son halkasını geçtiğimiz 23 Temmuz günü düzenlenen Xbox Games Showcase'de duyurmuştu. Tanıtımda oyuna ait 8 dakikalık bir oynanış videosu da yayınlayan şirket, oyunun merak edilen çok oyunculu modu hakkında herhangi bir detay vermeyip önümüzdeki günleri işaret etmişti.

Halo Infinite'ın bu yıl Xbox Series X ile birlikte piyasaya sürülmesi bekleniyor. Yazımızı noktalamadan önce oyunun geçtiğimiz günlerde paylaşılan oynanış videosunu hemen aşağıdan izleyebileceğinizi belirtelim.

Halo Infinite oynanış videosu:

Kaynak : https://www.theverge.com/2020/7/31/21349236/halo-infinite-multiplayer-free-to-play-120fps-rumors
26
5
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
26
5
1
0
0