Steam'de Toplam Fiyatı 85 TL Olan Grid 2 ve DLC'leri, Kısa Süreliğine Tamamen Ücretsiz Oldu

155
6
4
3
3
Steam'de 49 TL karşılığında satılan Grid 2, Humble Bundle üzerinden ücretsiz olarak dağıtılıyor.

Kısa süreliğine yaptığı indirimlerle ve fırsatlarla kullanıcıları cezbeden Humble Bundle, efsane sayılacak bir indirime daha imza attı. Çevrimiçi oyun dağıtım platformu olan Steam'de 49 TL'ye satılan yarış oyunu Grid 2, 36 TL değerindeki DLC paketleriyle beraber, Humble Bundle'da toplam 3 gün sürecek olan bir kampanyaya girerek tamamen ücretsiz oldu.

Grid 2 nasıl bir oyun?

2013 yılındaki çıkışından beri gönüllerdeki tahtını koruyan Grid 2, 2008 yılında piyasaya sürülen bir önceki oyunu Grid'in devam serisi olarak bizleri karşılamıştı. Her iki oyunun da geliştiricisi olan Codemasters, Grid serisinde yarış kelimesinin ne demek olduğunu hem görselleriyle hem oyun motoruyla hem de efsane ses detaylarıyla oyunculara yeniden tanımlatıyor.

Grid 2 kalıcı olarak ücretsiz bir şekilde nasıl indirilir?

  • İlk olarak, eğer Humble Bundle hesabınız yoksa buraya tıklayarak kendinize yeni bir hesap oluşturmanız, eğer ki hesabınız varsa hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor.
  • Hesap oluşturma veya hesaba giriş işlemlerini tamamladıktan sonra Grid 2'nin Humble Bundle'daki kampanya sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

  • Karşınıza çıkacak olan "GET THE GAME" butonuna,

  • ve ardından "GET IT NOW" yazılarının olduğu butona tıklayınız.

  • Daha önce Steam hesabınızı bağlamadıysanız karşınıza "Link Steam Account" ibareli bir uyarı çıkacaktır. Bu yol ile Steam hesabınıza giriş yapın ve Steam hesabınızı Humble Bundle'a bağlayın.
  • Eğer ki daha önce Steam hesabınızı bağladıysanız bu adımı atlayabilirsiniz zira karşınıza bir uyarı çıkmayacaktır.

  • Karşınıza çıkacak olan ekranda "ORDER COMPLETE" (sipariş tamamlandı) yazısını göreceksiniz. Şimdi yapmanız gereken ise Humble Bundle hesabınıza bağlı olan e-posta adresinize giriş yapmak.

  • Humble Bundle'dan e-posta adresinize gelecek olan e-postadaki "Download Now" seçeneğine tıklayın. Eğer e-postayı göremiyorsanız; Spam, Tanıtım, Sosyal gibi kısımları da kontrol etmeyi unutmayın.

  • Açılacak olan bağlantıda sayfanın aşağısına doğru inin. Steam başlığının altındaki "Reveal Your Steam Key" butonuna tıklayın.

  • Butona tıkladığınızda oyununuza ait kod karşınıza çıkacaktır. Bu kodun yanındaki "Reedem" butonuna tıklayın ve açılan Steam sayfasına geçiş yapın.

  • Steam Abonelik Sözleşmesi içerikli kutucuğu işaretleyin ve Devam Et butonuna tıklayın.

  • Bütün işlemler bu kadar. Oyuna Steam kütüphanenizden erişebilir ve dilediğiniz gibi pistlerin tozunu attırabilirsiniz.

Not: E-postanızdaki "Download Now" ibaresine tıkladıktan sonra açılan sayfada oyunun kodu altında, Grid 2'nin 18'er TL'lik ek paketlerinin (DLC) kodları da bulunmaktadır. Dilerseniz bu kodları da aynı yolla etkinleştirebilir ve oyununuzu toplamda 36 TL değerindeki DLC paketleriyle daha da iyi bir seviyeye taşıyabilirsiniz.

155
6
4
3
3
Emoji İle Tepki Ver
155
6
4
3
3