Tasarımına Hayran Kalacağınız Yeni Nesil LaFerrari Konsepti

43
6
2
1
0
Tasarımcı Rain Prisk, yayınladığı yeni nesil LaFerrari tasarımıyla süper spor otomobil severleri heyecanlandırmayı başardı.

Pek çok spor otomobil sever, İtalyan lüks otomobil markası Ferrari’nin nesil nesil süper spor otomobili LaFerrari’yi görmek için sabırsızlanıyor. Ferrari’ye yakın kaynaklara göre İtalyan şirket, 2022 yılına kadar yeni nesil bir LaFerrari’yi gün yüzüne çıkarmayı düşünmüyor. Peki yeni nesil bir LaFerrari şu an tanıtılsaydı neye benzerdi?

Grafik tasarımcı Rain Prisk, yeni nesil bir LaFerrari’nin neye benzeyeceğini ortaya çıkarmak için konsept tasarım görselleri paylaştı. Ferrari J50 modelini referans alan tasarım, yeni nesil LaFerrari’nin hem Ferrari imzası taşıyan hem de fütüristik bir süper spor otomobil görünümüne sahip olmasını ön görüyor.

Konsept yeni nesil LaFerrari, hemen hemen tüm süper spor otomobiller gibi alçak tavanlı bir tasarıma sahip. Araç, tüm gövdesi boyunca oval tasarım hatlarına sahip olsa da mızrak burunlu yapısı sayesinde oldukça sert bir imaj çizdiğini söyleyebiliriz. Ferrari’nin yeni LaFerrari’yi göstermek için önünde oldukça uzun bir zaman bulunduğundan şu an için bu tasarımın gerçekle uzaktan yakından ilgisi olmadığını söyleyebiliriz.

Kaynak : https://www.motor1.com/news/347110/ferrari-hypercar-design-render/
43
6
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
43
6
2
1
0