Tencent, 120Hz Ekranlı Asus ROG Phone 2'ye Özel Oyun Geliştiriyor

15
7
4
1
1
Asus'un önümüzdeki dönemlerde piyasaya sürmeye hazırladığı yeni oyuncu telefonu ROG Phone 2'nin 120 Hz bir ekrana sahip olacağı ve Tencent'in de bu ekranla uyumlu olan yeni bir oyun üzerinde çalıştığı açıklandı.

Bilgisayar ve oyun konsolları için üretilen ürün ve oyunlar çok ciddi bir rekabet ortamı yaratmaya devam ederken, bu rekabet mobil platformlar için de gittikçe yükseliyor. Son dönemlerde piyasaya sürülmeye başlayan oyun odaklı akıllı telefonlar, diğer akıllı telefon üreticilerinin de bu doğrultuda hareket etmelerine neden oldu. Teknoloji devi Asus'un piyasaya sürmek için çalışmalarını sürdürdüğü yeni akıllı telefon modeli ROG Phone 2 ile ilgili oyunseverleri yakından ilgilendiren yeni bir bilgi ortaya çıktı. Doğrudan Asus tarafından onaylı olan bu bilgiye göre Asus ROG Phone 2, 120 Hz'lik ekranla birlikte gelecek.

Asus, geçtiğimiz hafta Tencent ile iş birliği yapacaklarını duyurmuştu. Yapılan açıklamalarda Asus'un telefonun üretimi için, Tencent'in de oyunların optimizasyonları üzerine çalışacağı bildirilmişti. Asus'un yeni akıllı telefon modelinin 120 Hz ekranlı olacağı da bu anlaşmanın duyurulduğu gibi yine Weibo üzerinden ortak olarak duyuruldu ve yapılan duyuru sadece Asus ROG Phone 2'nin 120 Hz ekrana sahip olacağı hakkında değildi.

Yapılan açıklamalarda; Asus ROG Phone 2'nin ekranının yanı sıra, dünyada ilk kez 120 Hz ekranı tam olarak destekleyecek bir mobil oyun üzerinde çalışmaların sürdürüldüğü de ifade edildi. Buna göre 'Under One Person' piyasaya sürüldüğü zaman akıllı telefonlar için geliştirilmiş olan ilk 120 Hz destekli oyun olacak ve Tencent imzasını taşıyacak. İşte Weibo üzerinden yapılan; hem Asus ROG Phone 2'nin 120 Hz ekrana sahip olacağını hem de 120 Hz'lik bir oyun üzerinde çalışmaların sürdüğünü açıklayan o paylaşım;

Kaynak : https://www.xda-developers.com/asus-rog-phone-2-120hz-display/
15
7
4
1
1
Emoji İle Tepki Ver
15
7
4
1
1