TikTok'un Korkunç Boyutlara Ulaşan Aylık Görüntüleme Sayısı

142
16
14
13
10
TikTok Küresel Müzik Birimi Başkanı Ole Obermann, uygulamanın aylık video görüntüleme sayısının trilyonlara ulaştığını açıkladı. Bu sayının sağlanmasının nedenini de açıklayan Obermann, uygulamanın özgür ve demokratik bir yer olduğunu ifade etti.

TikTok Küresel Müzik Birimi Başkanı Ole Obermann, bugün yaptığı açıklamalarda TikTok'un performansını değerlendirdi. Dijital bir platform için oldukça iyi bir iş çıkardıklarını dile getiren Obermann, aylık içerik görüntüleme sayısının trilyonlara ulaştığını ifade etti. Bu başarıya nasıl ulaşıldığını da açıklayan Obermann, TikTok'un demokratik yapısının, kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılandığını söyledi.

Obermann, bir kullanıcının yatak odasında bile güzel bir beste oluşturarak, bu besteyi TikTok üzerinden paylaşabildiğini ifade ediyor. Yapılan paylaşımların birkaç gün içerisinde de 100 milyon görüntülemeye ulaştığını söyleyen Obermann, bu durumun TikTok'un benzersiz bir yönü olduğunun altını çiziyor. Obermann'a göre geliştirici ekip, uygulamayı hep bu şekilde tutabilmek için elinden geleni yapmaya devam edecek.

TikTok

Obermann'ın TikTok'la ilgili açıklamaları, sadece izlenme sayısıyla ilgili değildi. Asya'da daha çok kullanıcıya ulaşmak için çalışmalarını devam ettireceklerini söyleyen Obermann, bu bağlamda Singapur'da da milyarlarca dolarlık yatırım yapmaya hazırlandıklarını dile getirdi. Elbette bu yatırım tek nedeni daha çok kullanıcıya ulaşmak değil. Şirket, Hindistan ve olası ABD yasağı nedeniyle Singapur'a yatırım yapmakta kararlı.

Bu arada Obermann'ın, ABD'de yaşanan gelişmelerle ilgili de açıklama yapması bekleniyordu ancak böyle bir durum gerçekleşmedi. Obermann, ne Microsoft ne de Oracle ile ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı. Oysa sabah saatlerinde sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, ByteDance'ın TikTok'un ABD operasyonlarını Microsoft'a satmaktan vazgeçtiğinden, bunun yerine Oracle ile bir iş birliği yapılma ihtimalinin bulunduğundan bahsetmiştik. Obermann'ın bu konuya neden değinmediğiyle ilgili henüz bir bilgi yok.

Kaynak : https://www.vice.com/en_us/article/889jmv/tiktok-trillions-monthly-views-music-oracle-deal
142
16
14
13
10
Emoji İle Tepki Ver
142
16
14
13
10