Türkiye'deki Formula 1 Biletlerinin Fiyatları Açıklandı

191
78
24
20
19
Büyük bir heyecanla beklenen Formula 1 yarışlarının Türkiye ayağındaki bilet fiyatları resmen açıklandı. Yapılan açıklamalara göre 15 Eylül'de satışa çıkacak olan biletler, ilk 24 saat yüzde 50 indirimle satılacak. Ayrıca biletler, günlük değil, üç günlük kombine şeklinde satın alınabilecek.

Türkiye'de kısa bir süre önce, ülkemizdeki Formula 1 hayranlarını sevindirecek bir müjde verildi. Bu müjde, Intercity'nin tam 9 yıl sonra, Formula 1 yarışlarını yeniden Türkiye'ye getirecek olmasıydı. Ülkemizdeki Formula 1 tutkunları henüz bu haberi sindirememişken yeni bir açıklama yapılarak, vatandaşların çok daha fazla sevinecekleri bilet fiyatları konusuna açıklık getirilmişti. 

Intercity İstanbul Park Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak tarafından yapılan açıklamalarda, uzun yıllar sonra yeniden Türkiye'ye gelecek Formula 1 yarışı için uygun bir fiyat belirlediklerini açıklamıştı. Ancak o dönemlerde yapılan açıklamalarda, biletlerin ne zaman satışa çıkacağı, nereden temin edileceği ve tribün fiyatlarının ne olacağı gibi detaylar verilmemişti. Şimdi tüm bu detaylar belli oldu.

Formula 1 biletleri, 15 Eylül'de satışa çıkıyor

Formula 1

Yetkililer tarafından yapılan açıklamalara göre 13-15 Kasım arasında gerçekleşecek Formula 1 yarışlarına ait biletler, 15 Eylül itibarıyla satışa sunulacak. Biletix üzerinden satın alınabilecek biletler, üç günlük kombineler halinde satışa sunulacak. Yani bir vatandaş, bir günlük bilet alamayacak. Aldığı biletle de 3 gün boyunca Formula 1 heyecanını yaşayacak.

Formula 1 biletleri, ilk 24 saat kampanyalı olarak satışa sunulacak

Yapılan açıklamalara göre Biletix üzerinden gerçekleşecek bilet satışları, saat 12:00 itibarıyla satışa sunulacak ve ilk 24 saat boyunca kampanya yapılacak. Bu kampanya kapsamında da vatandaşlar, kombine biletleri yüzde 50 indirimle satın alabilecekler. Fiyatlarla ilgili değerlendirmede bulunan Intercity İstanbul Park Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak, dünyanın en ucuz Formula 1 biletlerini satacaklarını ifade ediyor.

Formula 1

Biletler, 14 farklı kategoride satışa sunulacak

Yapılan açıklamalara göre 13-15 Kasım tarihlerinde Türkiye'de yapılacak Formula 1 yarışlarına ait biletler, 14 farklı kategoride sunulacak. Formula 1 heyecanını İntercity İstanbul Park'ta yaşamak isteyen yarış tutkunları, diledikleri kategorilerde bilet satın alabilecekler. Elbette bu kategorilerin fiyatları da farklılık gösterecek. 

İşte Türkiye'de yapılacak Formula 1 yarışının fiyatları

191
78
24
20
19
Emoji İle Tepki Ver
191
78
24
20
19