Vin Diesel'in Yeni Filmi Bloodshot'tan İlk Fragman Geldi

24
3
2
2
1
Hızlı ve Öfkeli serisiyle gönüllerde taht kuran Vin Diesel'in yeni filmi "Bloodshot" ilk kez göründü. Filmin yapımcısı Dinesh Shamdasani'nin dün yaptığı Instagram paylaşımının ardından bugün, filmin ilk fragmanı yayınlandı.

Sony Pictures ve Valiant Entertainment's, yeni bir sinema filmi üzerinde çalışıyor. Sinema sektörünün en sevilen oyuncularından "Vin Diesel"in başrolde olduğu "Bloodshot" için şimdi, ilk fragman yayınlandı. Yayınlanan fragman, bu filmin vizyona ne zaman gireceğini de gösteriyor.

Bu fantastik macera filminin konusunu, Vin Diesel'in hayat vereceği "Denizci Ray Garrison" oluşturacak. Öyle ki bu filmde, öldürülen bir karı kocanın hikayelerine tanık olacağız. Kimliği gizlenen bilim insanları, Ray Garrison'u yeniden hayata döndürecekler ancak bir süre sonra Garrison, kendilerinin aslında nasıl öldürüldüğünü hatırlamaya başlayacak ve o andan itibaren her şey karman çorman olacak.

Bloodshot

Filmin yapımcısı Dinesh Shamdasani, dün Instagram üzerinden bir paylaşım yapmış ve bugünü göstermişti. Dilerseniz ilk olarak dünkü gönderiye ve ardından da bugün yaşanan gelişmelere bakalım.

()

Shamdasani tarafından yapılan paylaşımda Vin Diesel'in kurşun yediği ve yüzünün dağıldığı anlar açıkça görülebiliyor. Ayrıca gönderinin alt kısmında yer alan "Tomorrow" (yarın) ifadesi de dikkatlerden kaçmamıştı. Bugün ise Bloodshot'ın ilk fragmanı yayınlandı. Fragman, Bloodshot'ın vizyon tarihini de gün yüzüne çıkartmış oldu.

İşte Bloodshot'ın ilk fragmanı;

Bu aksiyon dolu filmin vizyona gireceği tarih ise fragmanın içerisinde yer almıyor ancak videonun açıklama bölümüne bakıldığında, "2.21.2020" tarihi dikkatlerden kaçmıyor. Buna göre Bloodshot, 21 Şubat 2020 tarihinde vizyona girmiş olacak.

Kaynak : https://www.cbr.com/bloodshot-trailer-release-date-brutal-teaser/
24
3
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
24
3
2
2
1