vivo'nun 5G Destekli Orta Segment Bir Telefonu TENAA'dan Onay Aldı

3
1
0
0
0
Çin merkezli akıllı telefon üreticisi vivo'nun 5G destekli yeni bir orta segment telefonu, Çin'in sertifikasyon kurumu TENAA'dan onay aldı. Sertifikasyon sitesinde cihazın yalnızca bazı özelliklerine yer verildi.

Akıllı telefon pazarında her geçen gün daha fazla paya sahip olan Çin merkezli akıllı telefon üreticisi vivo, önümüzdeki aylarda birkaç yeni telefonunu tanıtacak. Ancak halihazırda akıllı telefon kullanıcılarına geniş bir yelpazeyle hitap etmek isteyen şirket, yalnızca bu modellerle yetinmeyecek.

Bugün, vivo'nun önümüzdeki zamanlarda tanıtacağı yeni bir akıllı telefonu daha TENAA'da ortaya çıktı. Çin'de sertifika almayı başaran yeni akıllı telefon, şu an için bir isme sahip değil. Telefon, sertifikasyon sitesinde yalnızca vivo V2013A model numarasıyla gözüktü.

vivo, yeni bir 5G destekli akıllı telefon üstünde çalışıyor:

vivo

Sitede yer alan bilgilerse yeni akıllı telefonun orta segmentte yer alacak 5G destekli akıllı telefonlardan birisi olacağına işaret ediyordu. 5G desteğine sahip olan vivo V2013A, tüm donanım detaylarıyla karşımıza çıkmadı. Yine de cihazın bazı özellikleri sitede yer aldı.

Bu özelliklere göre vivo V2013A, 7,7 milimetre kalınlığa sahip olacak ve 6,4 inçlik bir ekrana ev sahipliği yapacak. Cihazın ekranında bulunacak panelin tipiyse henüz belli değil. Bununla birlikte cihazın batarya kapasitesi gösterilen bilgiler arasında yer almasa da 18 W hızlı şarj desteğine sahip olacağı sitedeki bilgiler arasındaydı.

vivo telefon

vivo'nun yeni ortaya çıkan V2013A modeli hakkında şu ana kadar paylaşılan detaylar yalnızca bununla sınırlı kalıyor. Cihazın kamerası, sahip olduğu işlemci, barındıracağı RAM miktarı ve batarya kapasitesi gibi bilgiler önümüzdeki haftalarda ortaya çıkabilir. vivo'nun orta segmentte bize neler sunacağını ancak bekleyerek görebileceğiz.

Öte yandan şirket, geçtiğimiz gün vivo V20 SE'yi tanıtacağı tarihi açıklamıştı. Buna göre cihaz, 24 Eylül tarihinde artık bizlerle buluşacaktı. Şirketin bir diğer orta segment telefonu olan vivo V20 SE, Snapdragon 665 işlemcisine ve 8 GB RAM'e sahip bir şekilde kullanıcılarının cebinde yer alacak.

Kaynak : https://www.gizbot.com/mobile/news/upcoming-vivo-smartphone-bags-tenna-certification-a-new-5g-model-in-offing-069925.html
3
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
1
0
0
0