WandaVision, Güçlenen Oyuncu Kadrosuyla Beklenti Yarattı

20
4
3
3
2
Disney+’ta yer alacak WandaVision dizisi görünüşe göre platformun en çok merak uyandıracak ve ses getirecek yapımlarından bir tanesi olacak. Dizinin kadrosunda Elizabeth Olsen, Paul Bettany’nin yanı sıra Kat Dennings ve Randall Park gibi isimler de yer alacak.

Disney+’da yer alacak olan WandaVision dizisi, Kevin Feige ve onun yaratıcı ekibi tarafından tasarlanmış en farklı dizilerden bir tanesi olabilir. Çıkış tarihi 2021’in bahar ayları olarak açıklanan dizide Elizabeth OIsen tarafından canlandırılan Scarlet Witch ve Paul Bettany tarafından canlandırılan Vision’ı ekranlarda göreceğiz.

The Dick Van Dyke Show’dan ilham alındı

WandaVision Disney+

Kevin Feige, D23 Expo Disney Plus panelinde sahneye çıktı ve WandaVision ile ilgili bazı detay bilgiler paylaştı. The Dick Van Dyke Show’dan oldukça esinlendiklerini söyleyen Feige, geçmiş Avengers filmlerinden alınmış Wanda ve Vision’ın görüntülerini paylaştı. Serinin Doctor Strange and the Multiverse of Madness ile direkt olarak bağlantılı olacağı biliniyor. Dizinin, House of M ve Tom King’in The Vision’ı arasında gidip geleceği ve buralara da bulaşacağıyla ilgili tahminler bulunuyor.

Dizide yer alacak karakterler

Kat Dennings WandaVision

Kevin Feige, MCU’da en son Thor: The Dark World’de izlediğimiz Kat Dennings’in canlandırdığı Darcy karakterinin geri döneceğini, ayrıca Ant-Man and the Wasp’ta izlediğimiz Randall Park’ın Jimmy Woo karakteri de dizinin gediklileri arasında yer alacak.

Tüm bunlara ek olarak San Diego Comic-Con 2019’da onaylanan bir bilgiye göre, Captain Marvel’da gördüğümüz Monica Rambeu karakterinin büyümüş hali de bu dizide yer alacak.

Tüm bunları göz önüne aldığımızda Kevin Feige ve ekibinin üstünde en çok kafa patlattığı yapımın WandaVision olduğunu söyleyebiliriz belki de. Peki sizin bu diziyle ilgili fikirleriniz neler? Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.polygon.com/2019/8/23/20830546/marvel-wandavision-disney-plus-series-cast-kat-dennings-randall-park-d23
20
4
3
3
2
Emoji İle Tepki Ver
20
4
3
3
2