Xiaomi, 23 Nisan'da Onlarca Yeni Ürünün Tanıtımını Yapacak

16
7
3
0
0
Xiaomi TV, bu ay yapılacak konferasında yeni ürünlerin tanıtılacağını duyurmuştu. Xiaomi'nin yayımladığı postere göre önümüzdeki günlerde Xiaomi ev ürünleri karşımıza çıkabilir.

Son günlerde Xiaomi TV Departmanı genel müdürü Xiao Xiaoshuang, Çin sosyal medya platformu Weibo'da Xiaomi'nin bazı yeni ürünlerinin bu ay geleceğini duyurmuştu. Birkaç gün önce Xiaomi TV resmi olarak 2019 bahar ürün lansmanı posterini yayımlamıştı. Bu lansman Xiaomi TV'nin konferansı olacak ve Pekin'de 23 Nisan'da yapılacak.

Xiaomi TV resmi olarak birkaç poster yayımladı ve konferansın teması "çift taraflı sanat" olacak gibi görünüyor. Bu da kumandanın tekrar değişeceğini gösteriyor. Xiaomi ayrıca yeni televizyon ürününün kalınlığının sürprizler getirebileceğini ima etti. Yayımladığı bir başka posterde Xiaomi, bu konferansta açığa çıkarılacak ürün ya da ürünlerin sadece televizyon değil, başka gizemli yeni ürünler de olacağını gösterdi. Buradan çıkarım yapacak olursak önümüzdeki günlerde yeni Xiaomi ev ürünleri görebiliriz.

Posterde televizyona ek olarak masa lambaları, akıllı tartılar, hoparlörler gibi birçok ürün görüyoruz. Posterden tam olarak sekiz ayrı ürünün piyasaya sunulabileceğini tahmin edebiliriz. Diğer bir deyişle 23 Nisan'daki konferansta Xiaomi birçok yeni ürün tanıtacak. O zamana kadar Xiaomi'nin bizim için ne sürprizleri varsa merakla beklemekten başka çaremiz yok. Siz hangi ev ürününün piyasaya sunulmasını isterdiniz?

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/04/21/a-plethora-of-xiaomi-home-products-are-coming-on-april-23/
16
7
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
16
7
3
0
0