Xiaomi, Tek Pille 365 Gün Kullanılabilen Yeni Dijital Çizim Tabletini Duyurdu

42
9
2
1
0
Xiaomi'nin duyurduğu yeni dijital çizim tableti, 365 gün pil ömrüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Mavi renk yaymayan ve gözlere herhangi bir zararı olmayan bu dijital çizim tabletinin fiyatı da fazlasıyla uygun.

Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi'nin yenilikçi ürünleri pek çok teknoloji tutkununun dikkatinden kaçmıyor. Şirketin hem geniş hem de etkileyici ürünleri, daima adından söz ettirmeyi başarıyor.

Xiaomi şimdiyse yeni bir dijital çizim tableti duyurdu. Xiaomi'nin MIJIA LCD dijital çizim paleti, neredeyse tüm özellikleriyle adından fazlasıyla söz ettireceğe benziyor.

xiaomi dijital çizim tableti

Xiaomi'nin yeni dijital çizim tableti, 10 ve 13.5 inçlik boyutlara sahip. Bu da özellikle iş amaçlı kullanılan bu tablet türü için fazlasıyla yeterli bir boyut. Tabletin LCD ekranı, basınca fazlasıyla dayanıklı ve bu da uzun bir kullanım ömrü anlamına geliyor.

Tabletin sahip olduğu LCD ekranın tek özelliği basınca dayanıklı olması da değil. Bu LCD ekran, özel bir ekran filmine sahip ve bu sayede hem yazma hissi hem de hassasiyet açısından fazlasıyla sağlıklı bir kullanım sunuyor. Ayrıca bu LCD ekran çevreye herhangi bir mavi ışık da yaymıyor ve bu da tabletin gözler için zararsız olduğunu ortaya koyuyor.

xiaomi dijital çizim tableti

MIJIA LCD Dijital çizim tabletinin etkileyici yanlarından bir tanesi de kalemi. Bu dijital çizim tabletinin kalemi sadece 7 gram ağırlığında ve kullanıcıların taşıması için fazlasıyla kolaylık sağlıyor.

Bu tabletin en büyük özelliğiyse kullanılan pil ve şarj süresi. Bu tablette küçük bir düğme pil kullanılıyor ve ekran günde 100 kez temizlendiğinde bile 365 güne kadar kullanılabiliyor. Bu da bu tablete sahip olmanız halinde yılda bir kez pil yenileyeceğiniz anlamına geliyor.

Tabletin karşılayamadığı tek bir özellik var. O da kayıt. Yani bu tableti kullanmanız halinde yazdıklarınızı veya çizimlerinizi ne yazık ki kaydedemiyorsunuz. Ancak bu haliyle bile tablet, fazlasıyla kullanışlı yapısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Xiaomi'nin dijital tableti için istediği ücretse fazlasıyla uygun. Buna göre 10 inçlik tabletin fiyatı sadece 6 dolar (yaklaşık 35 TL), 13.5 inçlik tabletin fiyatı ise 14 dolar (yaklaşık 80 TL) olarak belirlenmiş durumda. Elbette bu fiyatların, Çin piyasası için belirlenmiş olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/08/21/xiaomi-crowdfunds-the-mijia-lcd-digital-drawing-tablet-with-up-to-365-days-battery-life/
42
9
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
42
9
2
1
0