Bir Xiaomi Hayranı, Mi 10 Ultra'nın Avrupa'ya Gelmesi İçin Kampanya Başlattı

50
8
2
2
2
Almanya'da bir Xiaomi hayranı, kısa bir süre önce duyurulan Mi 10 Ultra'nın Avrupa pazarında da satışa sunulması için bir kampanya başlattı. Change.org üzerinden başlatılan kampanya, 1,000 kişi gibi mütevazı bir hedefe sahip olsa da Xiaomi'nin Mi 10 Ultra kararını bir daha gözden geçirmesine yol açabilir.

Çinli teknoloji devi Xiaomi, geçtiğimiz günlerde düzenlediği bir etkinlikte yeni ürünlerini duyurdu. 10. yıla özel olarak düzenlenen bu etkinlikte duyurulan ürünlerden bir tanesi de şirketin yeni bir amiral gemisi telefonu olan Mi 10 Ultra'ydı. Ancak Xiaomi’nin Kıdemli Ürün Pazarlama Müdürü ve Küresel Pazar Sözcüsü Daniel D, bu telefonu Çin pazarı dışına çıkarmayacaklarını söyleyerek Xiaomi hayranlarını üzmüştü.

Xiaomi Mi 10 Ultra'nın etkileyici özelliklere sahip olması, pek çok tüketicinin aklını çelmeyi başardı. Hal böyle olunca da dünyanın dört bir yanından Xiaomi hayranları, bu amiral gemisine bir an önce erişmek istiyorlar. Xiaomi'nin açıklamalarından memnun kalmayan hayranlarsa "Change.org" üzerinden bir kampanya başlattılar. Bu kampanya, Xiaomi'ye Mi 10 Ultra planlarını bir kez daha düşündürtebilir.

Xiaomi

Enrico Wind isimli bir Xiaomi hayranı tarafından başlatılan Change.org kampanyası, Mi 10 Ultra'nın Avrupa'ya gelmesi gerektiğini dile getiriyor. Şu an için 1,000 kişilik mütevazı bir hedefi olan bu kampanya, belirlenen hedefe neredeyse ulaşmış durumda. Şirket yetkilileri bu kampanya ile ilgili herhangi bir açıklama yapmamış olsalar da bu kampanya, Mi 10 Ultra'nın Avrupa pazarında da satışa sunulmasına yol açabilir.

Kampanya ile ilgili detaylara yakından baktığımızda, herkesin üst düzey telefonlara sahip olmak haklarının olduğu vurgusu dikkatlerden kaçmıyor. Wind, Exynos işlemcili Samsung ya da Google desteği olmayan Huawei'nin tercih edilme zorunda bırakılmasının iyi bir şey olmadığını dile getirerek Mi 10 Ultra gibi bir telefonun Avrupa gelmesi gerektiğini ifade ediyor. 

Xiaomi Mi 10 Ultra

Xiaomi Mi 10 Ultra, Snapdragon 865+ işlemciden güç alıyor. Bu gücü 16 GB'ye kadar RAM'le destekleyen telefon, 512 GB'ye kadar da depolama alanı imkanı sunuyor. 120 Hz ekran tazeleme oranı sunan 6,67 inç Full HD+ OLED ekrana sahip olan telefon, dörtlü kamera kurulumuyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Bu özelliklerin tümünü düşündüğümüzde, Wind'ın haklı bir talep içerisinde olduğunu açıkça söyleyebiliriz.

Xiaomi, başlatılan Change.org kampanyasını ne kadar önemser bilinmez ancak Wind, başlattığı kampanyadan hayli umutlu. Eğer sizler de bu kampanyaya destek olarak Xiaomi'nin Mi 10 Ultra kararını bir daha gözden geçirmesini ikna etmeye destek olmak isterseniz, burada bulunan bağlantıyı kullanarak kampanyaya erişebilirsiniz.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2020/08/24/xiaomi-fans-demand-mi-10-ultra-global-launch/
50
8
2
2
2
Emoji İle Tepki Ver
50
8
2
2
2