Yarın Duyurulması Beklenen Xiaomi Mi 10 Ultra'nın Bazı Özellikleri Göründü

37
4
3
2
2
Xiaomi'nin yarın düzenleyeceği etkinlikte duyuracağı telefonlardan bir tanesi, Mi 10 Ultra olarak karşımıza çıkacak. Büyük heyecan yaratan telefonun bazı detayları şimdi, Geekbench aracılığıyla gün yüzüne çıktı.

Son dönemlerin en popüler teknoloji üreticilerinden bir tanesi olan Xiaomi'nin 11 Ağustos'ta bir etkinlik düzenlemesi bekleniyor. Şirket, bu etkinlik kapsamında aralarında Mi 10 Ultra ve K30 Ultra da olacak yeni ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunacak. Yaşanan son gelişme, yaklaşmakta olan Mi 10 Ultra'nın Geekbench sonuçlarını gözler önüne seriyor.

Xiaomi Mi 10 Ultra şu an için tüm detaylarıyla açığa çıkmadı ancak bu akıllı telefonun ortaya çıkan veya sızdırılan özellikleri, telefonun hayli heyecan verici olacağını gösteriyor. Hatta Mi 10 Ultra'da bugüne kadarki bir ilki bile görebiliriz. Geçtiğimiz dönemlerde ortaya atılan iddialar, bu akılı telefonun ekran altına gömülü bir ön kamera ile karşımıza çıkabileceğini gösteriyor. Peki bu telefon, Geekbench'e göre teknik açıdan neler sunacak?

İşte Xiaomi Mi 10 Ultra'nın Geekbench sonucu

Xiaomi Mi 10 Ultra

Xiaomi'nin yaklaşmakta olan yeni amiral gemisi telefonu, Geekbech'te yapılan tek çekirdekli işlemci testlerinde 901, çok çekirdekli işlemci testlerinde ise 3275 puan alıyor. Ayrıca bu test sonuçları, Xiaomi Mi 10 Ultra'da Snapdragon 865+ işlemcinin kullanılacağını, 16 GB de RAM ile destekleneceğini ortaya koyuyor. Xiaomi'nin yeni akıllı telefonu, Android 10 işletim sistemiyle birlikte kullanıcılara ulaşacak.

Xiaomi Mi 10 Ultra

Xiaomi Mi 10 Ultra, farkını kamera özellikleriyle ortaya koyacak gibi görünüyor. Çünkü bu telefonla ilgili sızdırılan görseller, Xiaomi'nin yeni amiral gemisinin 120x yakınlaştırma yapabilen periskop kameraya sahip olacağını gösteriyor. Telefondaki diğer kamera özellikleriyse 108 MP ana kamera, 20 MP ultra geniş açılı kamera ve 8 MP telefoto kamera olarak karşımıza çıkıyor.

Xiaomi'nin yeni amiral gemisinin 120 Hz tazeleme oranı sunan FHD+ AMOLED ekranla gelmesi bekleniyor. Ayrıca bu akıllı telefonda bulunacak 4,500 mAh kapasiteli bataryanın, kullanıcılara 100 watt ya da 120 watt ultra hızlı şarj desteği sunması bekleniyor. Eğer bu telefonla ilgili ekran altı kamera detayı da gerçek olursa, Xiaomi Mi 10 akıllı telefon sektörünün yıldızı olacakmış gibi görünüyor. Tüm bunlar, düzenlenecek etkinlikle açığa çıkacak.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2020/08/10/xiaomi-mi-10-ultra-with-a-snapdragon-865-chip-16gb-ram-pops-up-on-geekbench/
37
4
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
37
4
3
2
2