Xiaomi, Powerbank Özellikli Makyaj Aynasını Tanıttı

16
5
3
1
0
Xiaomi, LED aydınlatmasıyla makyaj yapımı sırasında doğal bir ışık kaynağı gibi davranan, ayrıca orta boyutlu bataryasıyla acil durumlarda powerbank olarak da kullanılabilen yeni makyaj aynasını tanıttı.

Xiaomi, genel olarak bir akıllı telefon üreticisi olarak bilinse de şirket, hem kendi hem de yan şirketleri adına piyasaya sunduğu ürünler ile gerçek bir tüketici elektroniği şirketi. Xiaomi’nin yan şirketlerinden biri adına piyasaya sürdüğü son ürün, powerbank olarak da kullanılabilen bir makyaj aynası oldu.

85x76x17mm boyutlarıyla yaşıması son derece kolay olan bu makyaj aynasının bir yanında 2x yakınlaştırmalı ayna bulunuyorken, diğer yanında doğal ışığı simüle etmeyi amaçlamayan 12 noktalı LED aydınlatma yer alıyor. Aynayı verimli bir şekilde kullanabilmek için ışık parlaklığı manuel olarak ayarlanabiliyor.

Xiaomi makyaj aynasının asıl numarası ise gövdesinin altında bulunan 3000mAh’lik batarya. 5V/1A giriş ve çıkışa sahip olan bu batarya sayesinde acil durumlarda telefonunuzu şarj edebilirsiniz. Kalan güç %10’un altına düştüğünde LED aydınlatmasını otomatik olarak kapatan cihaz, tam şarjla bir saat boyunca makyaj aynasını aydınlatabiliyor. Xiaomi, ürünün fiyatını 18 dolar olarak açıkladı.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/05/26/xiaomi-launches-a-makeup-mirror-that-doubles-as-a-power-bank/
16
5
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
16
5
3
1
0