Yeni Mazda3'ün Photoshop İçermeyen Fotoğrafları Yayımlandı

31
24
9
4
1
Otomobil sektörü devi Mazda, aracının çekimleri için dünyaca ünlü fotoğrafçılarla anlaştı.

30 Ocak 1920 tarihinde Hiroşima, Japonya'da kurulan otomobil üreticisi Mazda, son zamanlarda adından sıkça bahsettirir hale geldi. Geçtiğimiz yıl Los Angeles Otomobil Fuarı'nda yeni aracı Mazda3'ü sergileyen şirket, aracının fotoğraflarını profesyonel fotoğrafçılara çektirerek gündeme oturdu.

Tasarlamış ve üretmiş olduğu gerçek anlamda şık yeni modelini sergilemek için Mazda, dünyaca ünlü fotoğrafçı John Rankin Waddell'in ile anlaştı. Rankin'in üzerinde saatlerini vererek yakalamış olduğu Mazda3 (kırmızı renkteki yukarıya açılan kapılara sahip model ve gri renkteki sedan) görüntüleri ise görenleri hayran bıraktı.

Yayımlanan 6 fotoğrafa "Release, Liberation, Zeal, Serenity, Panach ve Verve" olmak üzere farklı farklı 6 isim verilirken çekilen fotoğrafların Photoshop gibi herhangi bir fotoğraf düzenleme programından geçirilmediğinin altı çiziliyor. Üzerinde oynanmış gibi görünen muazzam fotoğrafları yakalamak içinse Rankin, kamerayı fiziksel olarak hareket ettirme tekniğini kullanmış.

Kraliçe 2. Elizabeth, Daniel Craig, Kate Moss, David Bowie ve Monica Bellucci gibi adı duyulmuş kişilerin portre fotoğrafı; Miley Cyrus, Rita Ora ve Kelis gibi sanatçıların ise müzik klibi çekimlerini de daha öncesinde yapan Rankin'in çalışmaları için Mazda'nın Avrupa tasarım direktörü Jo Stenuit: “Rankin’in otomobili sanatla birleştirme konusunda harika bir yöntemi var” ifadelerini kullandı.

Rankin'in çekmiş olduğu fotoğrafların devamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://carbuzz.com/news/you-ve-never-seen-the-new-mazda3-quite-like-this
31
24
9
4
1
Emoji İle Tepki Ver
31
24
9
4
1