Yeni Sonic Filminin İlk Fragmanı Nihayet Yayınlandı

83
21
5
4
1
Sonic The Hedgehog’un canlandırma filminden ilk fragman en sonunda yayınlandı.

Sonic The Hedgehog, yıllarca oyun konsollarında eğlenmemizi sağlayan ve çizgi film serileriyle de herkesin çocukluğunda iz bırakan bir fenomen. Mavi renkli kirpimizin hızı meşhur. Yakın zamanda beyazperdeye konuk olacak olan Sonic’in ilk fragmanı geldi.

Aralık ayında ilk karakter posteri yayınlanan Sonic, daha sonra mart ayında tam görüntüsüyle karşımızda yer almıştı. O günden bu yana karakterin tasarımı ile ilgili çeşitli yorumlar yapılıyor. Bazı kişiler bu tasarımı beğenirken bazı kişiler ise durumdan hoşnut değil.

İlk fragmanda sonunda kahramanımızı aksiyon halinde görüyoruz. Sonic koşuyor, Ben Schwartz’ın sesiyle konuşuyor ve oyundaki tasarımdan kopan tüylü, gerçekçi görüntüyü daha kabul edilebilir hale getiriyor.

Arka planda Gangsta’s Paradise çalarken, fragman oyunlara göndermelerle dolu. Paramount yıldızlarının yerine oyunda topladığımız halkalar gelirken, bu halkaların kullanımını da görüyoruz.

Fragmanda ayrıca Sonic’in baş düşmanı Dr. Robotnik’i de görüyoruz. Dr. Robotnik’e efsanevi oyuncu Jim Carrey can veriyor. Ivo “Eggman” Robotnik yine ortalığı karıştırmaya hazırlanıyor. Onu durdurmak ise Sonic’e düşüyor.

Filmde James Marsden’i Green Hills şerifi Tom Wachowski, Adam Pally’yi de iş arkadaşı olarak görüyoruz. Jeff Fowler’in yöneteceği filmde küçük bir kasabadan iki polis arkadaş, Sonic’in yardımıyla San Francisco’da Dr. Robotnik’i durdurmaya çalışacak.

Sonic the Hedgehog, 8 Kasım 2019’da sinemalarda olacak.

Kaynak : https://www.polygon.com/2019/4/30/18522870/sonic-the-hedgehog-live-action-movie-trailer
83
21
5
4
1
Emoji İle Tepki Ver
83
21
5
4
1