YouTube Kanalı 'Deli Mi Ne?' İçin Sosyal Medyadan Gelen 15 Ağır Eleştiri

147
126
10
8
8
Vodafone Park'ta dün akşam saat 22.00'da başlayan ve kısa bir süre sonra duran Liverpool - Chelsea maçının durma sebebi olan 'Deli Mi Ne?' isimli YouTube kanalı, sosyal medya üzerinde ciddi eleştirilerle karşılaştı. Birçok kişiyi son derece sinirlendiren olaya karşı olan yorumlar ise bu şekilde oldu.

Dün akşam saatlerinde Vodafone Park'ta Liverpool ile Chelsea arasında gerçekleşen Süper Kupa maçında sahaya atlayan 'Deli Mi Ne?' isimli YouTuber, çok ciddi tepki topladı. Maç oynandığı esnada sahaya girerek maçın oynanmasını engelleyen YouTuber, aldığımız son dakika bilgisine göre gözaltına alındı. 4 arkadaşıyla birlikte işlemleri tamamlandıktan sonra savcılığa sevk edilecek olan YouTuber'a olan eleştiriler de çığ gibi büyümeye devam ediyor.

Webtekno'nun yorumlar kısmının yanı sıra Twitter ve ekşi sözlük'ten de ağır eleştiri yağmuruna tutulan 'Deli Mi Ne?' isimli YouTuber eğlenceli olduğunu düşünerek ya da abone kazanmak için yaptığı bu davranışın sonucunda ilginç eleştiriler aldı. Biz de sizler için 'ağır' şekilde nitelendirilebilecek bu eleştirilerden bazılarını derledik.

Webtekno

Yaptığımız haberlerin altına gelen yorumları incelediğimiz zaman kullanıcılarımızın da olaya karşı sinirli bir tavır aldığını rahat bir şekilde görebiliyoruz. O yorumlardan yalnızca birkaçıysa bu şekilde oldu.

Twitter

#DeliMiNeSanaYakısmadı, #delimine, #delimineboykot gibi hashtaglerin git gide daha da popüler olmaya başladığı Twitter, ağır eleştirilere yer veriyor.

Sosyal medyadaki en büyük tepkilerden biri, 'Deli Mi Ne?' isimli YouTube kanalının abonelerinin azalması üzerine kurulmuş durumda. Her saniye abone kaybeden kanalın daha da çok abone kaybetmesini isteyen kişiler, Türk YouTuber'ın yaptığı davranışı kınadığını da açıkça belirtiyor.

Ekşi Sözlük

Ekşi Sözlük'te yer alan 'deli mi ne' isimli entry, ciddi bir eleştiri çukuru diyebiliriz. Kişilerin ağır eleştiriler yaptığı mecradaki bazı eleştirilerse şu şekilde oldu:

YouTube

Yazımızın başında YouTube sayfasındaki abone sayısının ciddi şekilde düşüş yaşadığını belirttiğimiz YouTuber, eski videolarının yorumlar kısmında da ağır eleştiriler altında kalıyor. 'Deli Mi Ne?' isimli YouTuber'ın ' MİLLİ TAKIMIMIZIN REKLAM FİLMİNDE OYNADIM!!' isimli videosuna gelen yorumlar ise şu şekilde oldu.

147
126
10
8
8
Emoji İle Tepki Ver
147
126
10
8
8