5 YouTuber'ın Küçük Dilinizi Yutturacak Otomobil Koleksiyonları [Video]

62
23
12
9
6
Otomobiller üzerine çekilen YouTube videoları, otomobil tutkunları tarafından yakından takip ediliyor. Bazı YouTuberlar daha çok araçlarla tanıtım için buluşurken bazılarıysa kendilerine koleksiyon oluşturuyorlar. Bu haberimizde en etkileyici otomobil koleksiyonuna sahip olan YouTuber'lardan bahsediyoruz.

YouTuber olmak, birçok kişinin ciddi paralar kazanmasını sağlayan bir meslek haline geldi. Bugün farklı kategoriler üzerinde içerik oluşturan YouTuber'lar, bir yandan seslerini milyonlara duyuruyorlar diğer yandan da çok uçuk paralar kazanıyorlar. Bu bağlamda popüler olan içerik kategorilerinden bir tanesi de otomobiller.

Otomobiller üzerine içerikler oluşturan sayısız YouTuber var. Bu YouTuber'lar içerikleri için bazen yollarda bile kolay kolay göremeyeceğimiz otomobillere erişebiliyorlar. Bazı YouTuber'larsa adeta bağımlısı oldukları otomobillerden bir koleksiyon oluşturuyorlar. Şimdi sizlere, 5 ünlü YouTuber'ın otomobil koleksiyonlarından bahsedeceğiz. Eğer hazırsanız, başlayalım...

otomobil koleksiyonu

Adam LZ'nin otomobil koleksiyonu

Adam LZ, YouTube'un en popüler otomobil içerikleri üreten isimlerinden bir tanesi. Daha çok kendi süper araç projeleri üzerinde yoğunlaşan Adam LZ, hız tutkunu kullanıcıların vazgeçilmezleri arasında. Ayrıca bu YouTuber, YouTuber'lar arasındaki en çok ve en çeşitli otomobil koleksiyonuna sahip olma unvanını taşıyor. Peki Adam LZ'nin otomobil koleksiyonunda neler var?

Adam LZ'nin otomobillerden aldığı keyif pek çoğumuzunkinden biraz farklı. Çünkü bu YouTuber, 1000 beygirlik bir drift aracı olan Toyota Chaser'a sahip. Ayrıca Porsche, BMW, Ford ve Nissan gibi marka araçlara da sahip olan Adam LZ, pek çok kişinin rüyalarındaki araçların birinden inip diğerine biniyor. Adam LZ'nin araba koleksiyonu için oluşturduğu videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Damon Fryer'in sahip olduğu otomobil koleksiyonu

Damon Fryer, "DailyDrivenExotics" isimli YouTube kanalının kurucusu. Daha çok lüks ve süper otomobiller üzerinde yoğunlaşan Fryer'in YouTube kanalı, bugüne dek 500 milyondan fazla kez görüntülenmiş. Elbette bunu başarabilmek için yoğun bir çaba gösteren Fryer, girişimci kişiliğiyle de etkileyici bir otomobil koleksiyonuna sahip olmayı başarmış durumda.

Az önce Adam LZ'nin otomobil koleksiyonunun fazla çeşitli olduğunu söylemiştik. Fryer'deyse böyle bir durum söz konusu değil. Çünkü YouTuber'ın otomobil koleksiyonu, daha çok Lamborghini odaklı. Hatta bu koleksiyon içerisinde oldukça nadir bulunabilen manuel şanzumanlı Lamborghini Murcielago LP640 da bulunuyor. İşte Fryer'in izlerken hayran kalacağınız koleksiyonu;

TheStradman'in "mor" temalı otomobil koleksiyonu

Gerçek ismi James olmasına rağmen YouTube kullanıcılarının TheStradman olarak tanıdığı YouTuber da süper araçlara duyduğu ilgiyle biliniyor. Büyük bir 2004 Ferrari Challenge Stradale hayranı olan James, bu yüzden YouTube kanalının isminde "Strad" detayına yer veriyor. Peki bu YouTuber hangi araçlara sahip dersiniz?

YouTuber'ın sahip olduğu araçlar arasında Lamborghini Aventador, Toyota Supra, Ford GT, Ferrari 430 Challenge ve modifiye edilen bir Jeep bulunuyor. Yalnız az sonra izleyeceğiniz videoda görülen araçların çoğu artık ünlü YouTuber'a ait değil. Çünkü TheStradman, yeni süper otomobil projesi ve evine tadilat yapabilmek için bu araçların bir kısmını satmak zorunda kaldı.

YouTuber'lık hayatına her yıl yeni bir süper otomobil eklemeyi başaran Tim Burton'ın otomobil koleksiyonu

Tim Burton, YouTube'daki kariyerine 10 yıl önce başladı. "Shmee150" isimli kanalın sahibi olan Burton, şu sıralar 12'den fazla süper ve lüks otomobilin sahibi. Üstelik bu otomobil koleksiyonu, İngiltere'deki herhangi bir YoTuber'ın sahip olduğu en geniş koleksiyonlardan bir tanesi.

Burton; Ford GT, Ferrari, Mercedes McLaren ve Mercedes G-Class gibi her koşulda kullanabileceği bir koleksiyona sahip. Canı istediği zaman Ford GT'sine binerek İngiltere sokaklarını inleten YouTuber, canı istediğinde de Mercedes G-Class'a binerek yolda yürüyen herkesi kendisine baktırmayı başarıyor. 

Assolisti sona bıraktık: Manny Khoshbin'in küçük dilinizi yutturacak otomobil koleksiyonu

Şu ana kadar sözünü ettiğimiz YouTuber'lar, gerçekten de etkileyici araçlara sahiplerdi. Ancak hiçbirinin İranlı yazar ve YouTuber Manny Khoshbin kadar etkileyici araçlara sahip olmadığını açıkça belirtmek gerekiyor. Zaten çok lüks bir yaşam süren Khoshbin, sahip olduğu "rüya" otomobilleriyle de kendisine hayran bırakıyor.

Dünyanın hem en pahalı hem de en süper otomobilleri denince aklınıza birkaç marka geliyor. Bu markalar muhtemelen Bugatti, Pagani, Mercedes ve Bentley gibileri olacaktır. İşte Khoshbin, bu marka araçların tümüne sahip. Az sonra sizlerle baş başa bıraktığımız videoda Bugatti Veyron, McLaren P1 ve Pagani Huayra gibi araçlardan oluşturulmuş bir koleksiyon göreceksiniz.

Kaynak : https://www.dexerto.com/cars/5-mind-blowing-youtuber-car-collections-1406225
62
23
12
9
6
Emoji İle Tepki Ver
62
23
12
9
6